Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
28.11.2017 20:34:50
Deli članek:

Pred večnim derbijem BOMBA iz Ljudskega vrta! Športni direktor Maribora ZLATKO ZAHOVIĆ želi Olimpiji SPELJATI tale dva nogometaša

Grega Wernig
Zlatko Zahovič

Maribor se zanima za kar dva nogometaša Olimpije.

Športne novice poročajo: na pomolu sta kar dva bombastična prestopa iz Olimpije v Maribor! Zgodba gre takole: Zlatko Zahović, športni direktor aktualnega prvaka, je svoje lovke usmeril v vratarja in centralnega vezista, ki sta v Ljubljani trenutno na stranskem tiru. Prvi je nihče drug kot Rok Vodišek, namesto katerega že nekaj časa brani Aljaž Ivačič, drugi Alexandru Cretu, ki pod vodstvom Igorja Bišćana ne igra skoraj nič.

Drago Wernig - TAKA

Vodišek, eden najbolj nadarjenih slovenskih vratarjev ta hip, se bo že januarja lahko s komerkoli začel pogovarjati za prestop po koncu sezone, saj mu tedaj poteče pogodba z Ljubljančani. Maribor bi ga torej posledično lahko dobil povsem brezplačno, zaradi česar bi res Zahoviću lahko bil še toliko bolj zanimiv. Glede drugega je vse skupaj precej bolj zapleteno. Športne novice sicer pišejo, da bi Maribor nogometaša lahko dobil "posredno preko romunskega prvoligaša za 150.000 evrov odškodnine." To je sicer povsem nesmiselno in nerazumljivo, Romun je namreč povsem v lasti Olimpije. Zato se poraja vprašanje, ali je omenjen znesek res na mestu. In tudi, ali bi Olimpija res bila pripravljena svojega nogometaša Mariboru prepustiti za takšen "drobiž".

Kakorkoli, vse skupaj zelo odmeva, v zadnjih letih pač skorajda ni bilo prestopov iz enega v drugega večnega rivala ...

alesfevzer.com