Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
28.11.2017 15:53:08
Deli članek:

Branilec Chelseaja razkril BIZARNO anekdoto: Zvezdnik Manchester Uniteda mi je prepovedal vstop v njegovo hišo, ker sem ga ...

Reuters

Kurt Zouma, ki kot posojen nogometaš Chelseaja trenutno igra za Stoke, je razkril sila neprijetno soočenje z zvezdnikom Manchester Uniteda, Paulom Pogbajem.

Zouma in Pogba sta na zelenicah resda velika rivala, sicer pa reprezentančna kolega pri Franciji in velika prijatelja. No, vsaj bila sta, dokler Pogba branilcu ni prepovedal vstopa v njegovo hišo. Razlog bi bil težko bolj bizaren. Verjetno se je vsak od nas že kdaj razjezil med igranjem kakšne družabne igre, toda zvezdnik rdečih vragov je šel res predaleč. 

Zouma in Pogba sta se pogosto družila v prostem času, ni manjkalo obilice zabave in smeha, vse dokler nekega dne Pogba ni izgubil živcev. "Paul res ne mara, če izgubi. Ni pomembno, ali gre za nogomet ali igranje kart. Pred dnevi sem ga obiskal doma in igrala sva karte. Enko. Ker sem ga premagal, je bil tako jezen, da mi je prepovedal, da še kdaj prestopim prag njegove hiše. Čeprav sem ga skušal pomiriti z besedami, češ, da sva samo kartala, ni popustil," je razkril branilec Londončanov.