Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
jb
jb
27.08.2017 14:55:41
Deli članek:

Naslednji snubec za Nemanjo Mitrovića: Olimpija za branilca prejela novo ponudbo, toda ta je ...

Martin Metelko

Bo Nemanja Mitrović še pred koncem prestopnega roka zapustil Olimpijo?

Koliko časa bo Nemanja Mitrović še član Olimpije? Vse bolj se zdi, da odšteva dneve do odhoda. No, saj časa za prestop nima več veliko, poletna tržnica se bo zaključila že v četrtek. Že pred časom smo poročali, da so se za branilca zmajev resno ogreli v Legii, a je v četrtek zvečer nastala težava, saj so Poljaki izpadli iz lige Europa.

Zaradi tega bodo od Uefe kakopak prejeli precej manj denarja, kot bi ga v primeru igranja v skupinskem delu omenjenega tekmovanja. Zaradi tega bi se lahko njihovo zanimanje za Mitrovića ohladilo, toda zdaj se je, zanimivo, zanj ogrel še en poljski klub. Kot so nam sporočili tamkajšnji novinarski kolegi, je na naslov Olimpije ponudbo za Mitrovića poslala tudi Jagiellonia iz Bialystoka.

Rdeče-rumeni so preteklo sezono končali na drugem mestu poljske lige, tega zasedajo tudi trenutno. No, Jagiellonia naj bi sicer ponudila še manj kot Legia. Slednja je (bila?) pripravljena plačati 750.000 evrov, Jagiellonia za Mitrovića nudi zgolj 400.000 evrov. Milan Mandarić naj bi medtem za branilca zahteval najmanj milijon evrov …