Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
08.08.2017 12:42:02
Deli članek:

Začel se je lov na vstopnice za tekmo Maribor – Hapoel. Kdaj bodo dragoceni koščki papirja pošli? (foto)

Drago Wernig - TAKA

V štajerski prestolnici veliko zanimanje za povratni obračun z Izraelci v zadnjem krogu kvalifikacij za ligo prvakov.

Od danes so na voljo vstopnice za povratno tekmo Maribor - Hapoel Beer-Sheva v zadnjem krogu kvalifikacij za ligo prvakov, ki bo 22. avgusta ob 20.45 v Ljudskem vrtu.

Drago Wernig - TAKA
Tako kot je že v navadi, imajo predkupno pravico kupci sezonskih vstopnic, in sicer danes in jutri. Svoj sedež si lahko zagotovijo po nižji ceni, prav tako neomejeno število vstopnic po redni ceni. Zanimanje za dragocen košček papirjaje kakopak veliko in tokrat ni vprašanje, ali bo stadion razprodan, temveč kdaj se bo to zgodilo, kar navsezadnje razkriva tudi današnja gneča.

Drago Wernig - TAKA

KOLIKO ZA DOMŽALE, TOLIKO ZA HAPOEL

Od četrtka se bo nadaljevala predprodaja za vse navijače, tokrat je na voljo tudi dodatna možnost. Ob začetku današnje predprodaje si lahko udeležbo na evropskem spektaklu zagotovijo tudi tisti, ki bodo na tribunah na petkovi prvenstveni preizkušnji z Domžalami. Posebna ponudba - Koliko vstopnic za Domžale, toliko za Hapoel - bo v veljavi od danes do petka, ampak izključno v Vijol’čni Bajti. Na blagajnah stadiona v petek ali prek spleta nakup vstopnic za obe tekmi ne bo mogoč.

Drago Wernig - TAKA
Cene vstopnic v predprodaji; vzhod, zahod (razen sektorjev D in E), sever (sektorja E in F): 20 evrov; otroci do 15 let: 12 evrov; navijaška tribuna: 7 evrov s člansko izkaznico Viol, 15 evrov brez članske izkaznice; družinski sektor (tribuna vzhod, sektor A): 18 evrov; otroci do 15 let: 10 evrov; sever (sektor D): 15 evrov; zahod (sektorja D in E): 25 evrov; cene za sezonske vstopnice: 15 evrov; otroci do 15 let: 8 evrov; družinski sektor (tribuna vzhod, sektor A): 13 evrov, otroci do 15 let: 6 evrov.

Drago Wernig - TAKA
Prodajna mesta: Vijol’čna Bajta Mercator center, Vijol’čna Bajta center mesta – Tyrševa ulica 1 ali nkmaribor.com. Pri nakupu ne veljajo omejitve, personalizacije ni, so sporočili iz mariborskega prvoligaša.