Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
01.08.2017 20:35:49
Deli članek:

EKSKLUZIVNO: Prva fotografija velikega upa vijoličastih po podpisu pogodbe z evropskim velikanom

Drago Wernig - TAKA

Kar smo napovedali, se je uresničilo. Obetavni napadalec je dokončno zapustil Ljudski vrt.

Že pred časom, natančneje 24. julija, smo na naši spletni strani razkrili, da ni več nikakršnega dvoma o tem, da Žan Celar v prihodnje ne bo več stanoval pod Kalvarijo oziroma da je 18-letni napadalec že odigral zadnjo tekmo v vijoličasti opravi in da bo svojo nogometno pot nadaljeval v velikanu iz italijanske prestolnice. V dresu Rome!

Ni jih bilo malo, ki informaciji niso verjeli. Očitali so nam marsikaj, a zdaj je vse skupaj postalo tudi uradno. Up aktualnih slovenskih prvakov je v ponedeljek popoldne v družbi zastopnika Amirja Ružnića odpotoval v večno mesto in danes opravil zdravniške preglede, po katerih je izginila še zadnja ovira za podpis pogodbe. Gorenjski najstnik je sinovom volkulje obljubil štiriletno zvestobo, ponujamo vam tudi ekskluzivno fotografijo po podpisu pogodbe.

Kot smo že poročali, bodo trikratni italijanski prvaki Mariborčanom odšteli milijon evrov odškodnine, Štajerci naj bi si zagotovili še 10-odstotni delež pri morebitni naslednji prodaji. Vse to prav gotovo razkriva, kako si je Roma želela obetavnega napadalca privabiti v svoje vrste, o tem pa navsezadnje govori tudi podatek, da je vse pogovore in podrobnosti glede prestopa opravil novi športni direktor Ramon Rodriguez Verdejo, ki ga ves nogometni svet pozna kot Monchija. Tvorec sodobne Seville ni želel ničesar prepustiti naključju, zadeve ni bil pripravljen prepustiti svojim podrejenim sodelavcem.

Žan Celar se bo v sredo pridružil mladi ekipi (primaveri) pod vodstvom Alberta De Rossija, v prihodnje pa bo izkušnje in nova znanja nabiral tudi na treningih članskega moštva, ki ga vodi Eusebio Di Francesco. Vadil bo v družbi takšnih igralcev, kot so Daniele De Rossi, Edin Džeko, Stephan El Shaarawy, Radja Nainggolan, Aleksandar Kolarov …, kakšen nasvet bo lahko dobil tudi od Francesca Tottija, ki bo po koncu igralske kariere eden od direktorjev Rome.