Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Robert Balantič
Robert Balantič
5 17.07.2017 08:06:19

To bi bilo sanjsko! Maribor in italijanski velikan začela pogovore za prestop velikega talenta

Drago Wernig - TAKA
Mariborčani so uspešno začeli novo sezono. Na prvi tekmi 2. kroga kvalifikacij za ligo prvakov so v gosteh ugnali Zrinjski, na prvenstveni premieri so bili v Ljudskem vrtu boljši od Aluminija.

Zdaj se lahko Darko Milanič in njegovi varovanci v miru pripravljajo na sredin povratni obračun z zasedbo iz Mostarja, že do takrat pa bi se utegnil zgoditi odhod vijoličastega upa, za katerega se zanima italijanski velikan. Žan Celar je tarča italijanskega velikana.

Pred dnevi se je veliko pisalo in govorilo o možnosti, da bo Ljudski vrt zapustil Luka Zahović. Zdelo se je, da o tem pravzaprav ni več nikakršnega dvoma, toda naposled vijoličasti s skrivnostnimi snubci 21-letnega napadalca posla vendarle niso sklenili. Vsaj za zdaj, do konca prestopnega roka je ostalo še veliko časa, kljub temu pa bi se utegnil odmeven prestop pod Kalvarijo zgoditi že zelo kmalu.

Z drugim igralcem v glavni vlogi. Mlajšim. Izvedeli smo, da bi lahko klubske barve v bližnji prihodnosti zamenjal veliki up Celar. Ni skrivnost, da obetavnega Gorenjca številni ogledniki evropskih klubov spremljajo že dalj časa. Namigovanj o tem, kje naj bi nadaljeval svojo nogometno pot, je bilo v preteklem obdobju kar precej, zdaj pa imajo 14-kratni slovenski prvaki na mizi novo konkretno ponudbo.

Osemnajstletnega mladeniča, ki se lahko pohvali z izjemno telesno močjo, bi rad v svoje vrste privabil italijanski velikan, v dresu katerega je vso svojo kariero blestel Francesco Totti. Da, oglasila se je le Roma. Še več, iz zanesljivega vira smo dobili namig, da so Mariborčani in Rimljani že opravili prve pogovore o možnosti uresničitve prestopa nadvse talentiranega napadalca, ki se je v štajersko prestolnico preselil leta 2014. Oziroma sta to storila športna direktorja obeh klubov Zlatko Zahović in Ramon Rodriguez Monchi.

CELOTEN ČLANEK SI LAHKO PREBERETE SAMO V PONEDELJKOVI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA TRAFIKA24.SI!

Značke: celar, maribor

Članki iz rubrike