Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
02.06.2017 07:54:21
Deli članek:

Marko Nikolić skače v zelje Olimpiji: Želja bodočega trenerja Videotona eden najboljših zmajev in tudi nogometaš, s katerim se spogledujejo Ljubljančani

alesfevzer.com

Bo po selitvi na Madžarsko Marko Nikolić posloval tudi s svojim bivšim klubom?

Čeprav je s Partizanom osvojil dvojno srbsko krono, se je Marko Nikolić poslovil od črno-belih. Toda ne, ker bi ga Milan Mandarić prepričal v vrnitev k Olimpiji, Nikolić bo kariero namreč nadaljeval na Madžarskem. Tam bo spet združil moči z Dankom Lazovićem, postal bo novi trener Videotona, za katerega navija in ga menda tudi finančno podpira celo madžarski premier Viktor Orban.

Nikolić naj bi podpisal triletno pogodbo, vredno 800 tisoč evrov na sezono, hkrati naj bi mu uprava kluba obljubila tudi zajeten znesek denarja za nakupe novih nogometašev. In kot smo izvedeli, bi lahko Nikolić posloval tudi z Olimpijo; mladi strokovnjak, ki je v Ljubljani služboval vsega nekaj mesecev, naj bi se namreč resno ogrel za Nemanjo Mitrovića, ki je v sredo skoraj zagotovo odigral zadnjo tekmo za zeleno-bele.

Hkrati naj bi Nikolić v Szekesfehervar želel pripeljati tudi nekdanjega nogometaša Maribora Agima Ibraimija, s katerim se menda sicer spogleduje tudi Olimpija.

Nikola Miljković