Aleksander Lukašenko Svet24.si

KGB o dronih iz Litve, Lukašenko na zahod ...

slovenska policija Svet24.si

Gruzijec peš bežal pred policisti

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Sum konflikta interesov na ministrstvu: nov zakon ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

dino-in-hrvoje, skrito-v-raju Njena.si

Ste prepoznali drugačno igro Hrvoja in Dina?

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 18.05.2017 08:40:02

Užaljeni Darko Milanič po tekmi s Celjem: Kaj pravite, razprodaja ugleda? Poglejte, če ...

Drago Wernig - TAKA
Maribor si je privoščil še drugi zaporedni prvenstveni poraz, Darka Milaniča pa so po dvoboju s Celjani razjezila vprašanja novinarjev.

Maribor si je že zagotovil naslov državnega prvaka, zato seveda lahko neobremenjeno igra na vsaki naslednji prvenstveni tekmi. Vijoličasti so sicer neobremenjeni, a kot vse kaže tudi popolnoma nemotivirani, kajti v nedeljo so si ob obupni igri privoščili kar malce sramoten poraz proti Aluminiju, včeraj so brez izstreljenega naboja (niti enkrat niso poskusili s strelom v okvir vrat) padli še proti Celju

Po koncu tekme so bili Darko Milanič in njegovi varovanci deležni glasnih žvižgov Ljudskega vrta, kar je verjetno precej zmotilo primorskega stratega, ki je v prvem soočenju z novinarji izgubil živce. Bilo je še v prenosu, takoj po tekmi, ko mu predvsem eno vprašanje novinarja ni bilo všeč. 


"Situacija je bila popolnoma jasna, da naši navijači ne bodo zadovoljni v trenutku, ko bomo imeli manj energije kot običajno. Jasno je, da smo bili skozi sezono navajeni na zmage, imeli smo izredne serije. Zdaj smo po teoretični osvojitvi drastično popustili in logično je, da navijači niso zadovoljni. To smo pričakovali, da ne bodo razumeli takšnega padca." je najprej žvižge pokomentiral Milanič.

"Poglejte, igramo v res drugačni postavi, kot smo igrali večji del prvenstva. Ne iščemo razlogov … Smo državni prvaki. Tokrat smo bili blizu, imeli smo nekatere momente, ki nam niso šli na roko, na koncu smo tekmo izgubili. Posledica rezultata je jasno, da s to tekmo naši navijači niso zadovoljni, vendar generalno gledano smo bili odlični skozi sezono in to so tudi oni prepoznali," je še nadaljeval trener Maribora. 

Pri tretjem vprašanju pa je povsem 'padel ven'. Na opazko, da nekateri govorijo o razprodaji ugleda ob takšnih porazih se Milanič ni mogel zadržati. "Razprodaja ugleda? Ne more biti. Poglejte, iščemo rešitve za novo sezono. Smo na koncu sezone, formo smo fantastično tempirali in če to ne prepoznamo in če tu ne damo fantom, moštvu pohvale, potem res … Ni razprodaje ugleda, smo državni prvaki z veliko prednostjo že po 31. krogu. To ni vsakdanje ..." je razburjeno razložil in brez pozdrava odvihral v garderobo.

Članki iz rubrike