Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
01.05.2017 19:01:16
Deli članek:

Mandarić želi zaključiti svoje delo, Hadžiću popolnoma zaupa, poleti reorganizacija

Tit Košir

Nogometaši Olimpije so v soboto zvečer preprečili Mariboru, da bi naslov državnega prvaka slavili na njenem dvorišču, v zaključku sezone pa bodo osredotočeni predvsem na finale slovenskega pokala, ki bo 31. maja v Kopru.

V zadnjih dneh so bile v ljubljanskem zakulisju zelo glasne govorice, da Olimpijo iz rok Milana Mandarića kupujejo bogati Indijci ali bogati Kitajci. Čeprav je srbski poslovnež že takoj zaustavil to govoričenje in poudaril, da to ni res, mu prav zares domala nihče ni verjel.

Za televizijsko postajo Pop tv se je po derbiju razgovoril o trenutnem stanju v njegovem klubu, kar zadeva prodajo pa je še enkrat ponovil: "Ne vem, kdo in zakaj širi takšne govorice. Ampak to so le govorice... Ne želim jih več poslušati, to ne zanimajo me. Zanima me le to, da Olimpija postane tisto, kar sem želel ob prihodu v Ljubljano - serijski državni prvak in udeleženec skupinskega dela enega od evropskih tekmovanj."

Mandarić pravi, da ne menja svoje smeri. Želi zaključiti svoje delo. "Olimpija ni naprodaj," odločno zaustavlja vsa namigovanja.

Jasno, če želi doseči svoje zastavljene cilje, bo moral spet poseči v moštvo, zadnji (zimski) poseg namreč ni bil najbolj posrečen. "Moramo narediti reorganizacijo, saj smo pripeljali preveč igralcev. Imamo sicer dovolj kvalitetnih igralcev, vendar pa tudi takšnih, ki se niso dobro vključili v moštvo. Napaka v tej sezoni je bila ta, da smo jih januarja pripeljali preveč. To ni bilo normalno," je Mandarić priznal, kar smo mediji na glas opozarjali že takoj po koncu prestopnega roka.

Kar zadeva trenerja Safeta Hadžića, mu predsednik daje podporo: "Moram mu jo dati in to stoodstotno. Dela pošteno in zato mora biti nagrajen. Ostal bo do konca sezone, potem pa bomo videli."