stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

nu
nu
0 06.04.2017 11:50:47

Darko Milanič kritičen do svojih nogometašev: Nerazumljivo ...

Grega Wernig
Maribor je bil pred pokalnim večnim derbijem v vlogi velikega favorita, toda na Stožicah je izgubil z 1:2.

Vijoličasti so sicer povedli na začetku drugega polčasa po sijajnem zadetku Dareta Vršiča, ki mu je asistiral Luka Zahović, toda po doseženem golu je Maribor enostavno nehal igrati, kar je Olimpija izkoristila in rezultat obrnila v svojo korist. 

Trener Štajercev Darko Milanič ni bil zadovoljen z igro svojih varovancev po doseženem zadetku in ni skoparil s kritikami. "Nasprotniku, ki ni imel rešitve, smo omogočili, da tekmo zmaga. V zadnjih desetih minutah se je nerazumljivo zgodil padec zbranosti. Bistveno premalo smo igrali v tistih trenutkih, nismo delali, kar bi morali in kar bi si želeli," je dejal Primorec.



In na vprašanje, kako pojasniti padec koncentracije med 81. in 85. minuto, odgovoril: "Težko razumljivo, dejansko smo nehali igrati. Ko je bilo več prostora, smo izpeljali nekaj zelo dobrih akcij. Zabili smo fantastičen gol, imeli priložnost, ko bi lahko oz. bi morali povišati rezultat. Potem pa se je počasi zgodila izguba nadzora. Rinili smo naprej, brez da bi si želeli dlje zadržati žogo, s tem pa bi nam se odpiral prostor za nove zaključke. Skrbi me, da smo tako popustili. To se ne sme več zgoditi. Nikdar!"

Kakšna so pričakovanja pred povratno tekmo v Ljudskem vrtu? "Nismo zadovoljni, da smo izgubili. Sploh na takšen način. Tega si nikakor nismo želeli, tudi potek tekme je kazal, da ne bo tako. Toda imamo še 90 minut v Ljudskem vrtu, ko bomo skušali narediti vse, da se uvrstimo v finale. Zdaj pa se usmerjamo nazaj k prvenstvenim obveznostim," je zaključil Milanič.

Članki iz rubrike