Annalena Baerbock Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo ...

ženska Svet24.si

Iskrenost do samega sebe je najboljša ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

mbappe Ekipa24.si

"Tako hitro kot teče Mbappe, sem jaz tekel v ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

doncic Ekipa24.si

Dallas slavi! Luka Dončić in druščina ...

nu
nu
0 05.04.2017 10:56:46

Mandarić za srbske medije: V Olimpijo želim pripeljati tega srbskega strokovnjaka!

Tit Košir
Kdo bo novi trener Olimpije?

Vprašanje, ki si ga zastavljajo mnogi. Jasno je, da je Safet Hadžić začasna rešitev na klopi zeleno-belih in da Milan Mandarić išče novega trenerja Olimpije. Za zdaj še ni jasno, kdo bi to lahko bil, toda po pisanju srbskega Informerja, ki je opravil pogovor s prvim možem Ljubljančanov, ima Mandarić veliko željo na klop zmajev pripeljati srbskega stratega. Oziroma bolje rečeno - vrniti srbskega stratega. Marka Nikolića namreč. 

"Marko je trener Partizana, beleži sijajne rezultate in je uspešen. Ko se bo sezona končala in če bomo iskali novega trenerja, se bomo morali prvo pogovoriti z njim in Partizanom. Da vidimo, kakšne so njune ambicije in če obstaja možnost, da se Marko vrne v Olimpijo," pravi Mandarić, ki je Nikolića odpustil aprila prejšnje leto zaradi tistega dobro znanega incidenta z Blessingom Elekejem

"Marko Nikolić je eden od najboljših trenerjev in ljudi, s katerimi sem sodeloval v karieri in ki je iz Olimpije odšel zaradi vsem dobro znane situacije. Olimpija je v kriznem obdobju, ni nam uspelo ustvariti rezultatov, kakršne smo pričakovali in do konca sezone bomo poskušali s pomočniki priti do konca prvenstva, nato pa bomo poleti pripeljali trenerja za dlje časa," še dodaja Mandarić. 

nikolic mandaric af
www.alesfevzer.com

Za konec je Mandarić priznal, da se je prejšnji teden sestal z Nikolićem v Beogradu, a se predsednik Olimpije in trener Partizana bojda nista pogovarjala o možnostih, da se Srb vrne v Ljubljano: "Videla sva se pred tednom dni v Beogradu. Vsakič, ko sem v Srbiji, izkoristim priložnost, da se dobim z njim, da spijeva kavo ali kozarec vina. To je bil prijateljski sestanek. Kar se tiče njegovega povratka v Olimpijo, to bi bil velik izziv zame kot predsednika kluba, toda o tem se nisva pogovarjala." 

Članki iz rubrike