Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
Jure Bohorič
Jure Bohorič
09.03.2017 07:56:26
Deli članek:

Bo četrtek dan Pušnikovega ustoličenja: Sprememba kot napoved nečesa velikega?

alesfevzer.com

Četrtek bo skoraj zagotovo v Ljubljani sila pester dan. Olimpija že danes z novim trenerjem?

V Ljubljani je spet vroče! Ne toliko zaradi vse bolj pomladanskih temperatur, ampak precej bolj zaradi vnovič pestrega, skorajda šokantnega dogajanja pri Olimpiji. Slednja je v drugi del sezone v PLTS startala z dvema bolečima porazoma, ki bosta očitno dovolj velik razlog za naslednje tektonske premike. In zdi se, da bo tokrat najkrajšo potegnil Luka Elsner.

Grega Wernig

Čeprav je Milan Mandarić v pogovoru za Sportal zanikal, da naj bi mladega strokovnjaka že odpustil in ga zamenjal z Marijanom Pušnikom, pa je po naših zanesljivih informacijah sinoči že prišlo do sestanka med prvim možem zmajem in koroškim strokovnjakom, ki je nazadnje vodil Hajduk iz Splita. Ustni dogovor naj bi bil sprejet, pogodba pa bi lahko bila podpisana danes.

V luči zapisanega je toliko bolj zanimiva in nenavadna sprememba termina medijskega dneva, ki bo na sporedu danes. Zmaji so sprva novinarje v Spodnjo Šiško povabili že v jutranjih urah, toda sinoči ob 23:45 (!) so nato sporočili, da dopoldanskega treninga ne bo in da bodo medijske obveznosti na sporedu ob 15. uri. Na ŽAK-u bo tudi trener Olimpije, očitno je le vprašanje, ali bo to Elsner ali Pušnik.

"Ne vem. Treba bo še premisliti," je sicer Mandarić za Sportal dejal, ko so ga povprašali, ali bo Elsner v nedeljo sedel na klopi v Domžalah ali ne. Dvoumen odgovor, ki bržčas pove več, kot na prvi pogled malo razkrije …

Grega Wernig