Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
08.03.2017 22:13:38
Deli članek:

Šok iz Stožic: Mandarić odpustil Elsnerja in bo na klop postavil nepričakovano ime!?

Drago Wernig - TAKA

Kaj takšnega!? V Olimpiji se znova dogajajo tektonski premiki.

Vsaj če gre verjeti Nogomanii, ki je postregla s šokantno informacijo, da bo predsednik Olimpije Milan Mandarić znova potegnil radikalno potezo. Ljubljančani so namreč v spomladanski del sezone krenili katastrofalno, najprej so izgubili večni derbi, nato teden dni kasneje doživeli še pravo blamažo na domačem igrišču, ko jih je Rudar ponižal in slavil s 4:2.

Katastrofalen začetek naj bi po poročanju Nogomanie poskrbel za to, da se je Milan Mandarić odločil za zamenjavo trenerja! Omenjeni medij je zapisal, da je Luka Elsner že nekdanji strateg zeleno-belih, na klop zmajev pa naj bi Mandarić vrnil znano, a vseeno presenetljivo ime - Marijana Pušnika! Koroški strateg je Ljubljančane vodil že v jesenskem delu prejšnje sezone, a je moral oditi, čeprav je jesenski del končal na prvem mestu na lestvici! Pušnik je potem odšel v Hajduk, kjer pa se je zadržal vsega nekaj mesecev.

alesfevzer.com

Zdaj naj bi se torej Pušnik, tako kot je to storil športni direktor Ranko Stojić (ki je prav tako izgubil svojo službo pri Olimpiji v prejšnji sezoni), še drugič vrnil v zmajevo gnezdo, Olimpija pa bi lahko torej v nadaljevanje sezone stopila z navezo Mandarić - Stojić - Pušnik, ki je tudi začela zgodbo "Mandarićeve Olimpije".