Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

gv
gv
31 15.02.2017 12:44:09

Naredili napako? Tottenham po prodaji Oduwe Olimpiji takšnega odziva navijačev ni pričakoval

Profimedia
Nathan Oduwa je v torek postal novi član Olimpije.

Olimpija in Tottenham sta v torek tudi uradno obelodanila novico o prestopu nekdanjega mladega angleškega reprezentanta iz Londona v Ljubljano. Nathan Oduwa je bil devet let član različnih selekcij Tottenhama, v zadnjih letih pa je kot posojen nogometaš igral za štiri različne klube na Otoku. Nazadnje je bil 20-letni temnopolti nogometaš član Peterborougha, po koncu posode pa se je januarja vrnil k Tottenhamu. A tam ni ostal. Kljub temu, da gre za tehnično izjemnega nogometaša so se mu zahvalili za sodelovanje. Pri Olimpiji naj bi tako ostal naslednja tri leta, ostale podrobnosti prestopa pa niso znane.

Ta odločitev vodstva angleškega premierligaša je razjezila številne navijače Tottenhama, mnogi so svoje nestrinjanje izrazili kar prek družabnega omrežja twitter. "Ali ni za mlajše selekcije igral zelo dobro? Zelo čudno," se je glasilo sporočilo enega od navijačev Tottenhama. Spet drugi je zapisal: "Ne razumem! Videti je precej bolj obetaven kot Winks, ampak slednjemu smo ravno ponudili novo pogodbo. Winks je zelo povprečen." Podobnega mnenja je bil tudi tretji: "Čudna poteza! Zaslužil si je preboj v prvo ekipo!" 

Kot že rečeno, Oduwo krasi predvsem dobra tehnična podkovanost, o čemer se lahko prepričate tudi v spodnjem posnetku. V dresu Rangersa je pozornost nase pritegnil že takoj po prihodu na Škotsko, ko je atraktivno preigral nasprotnega nogometaša.

Značke: oduwa, tottenham

Članki iz rubrike