Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
Jure Bohorič
Jure Bohorič
11.02.2017 09:07:04
Deli članek:

Iskanje odgovorov pri Olimpiji: Je bil Wobay res suspendiran, ker je ...

Arsen Perić

Zgodba o suspenzu Juliusa Wobaya in njegov ekskluzivni pogovor za naš časnik sta včeraj v slovenskem nogometu pričakovano in še kako odmevala. Kakopak smo se v želji po nadaljnjih informacijah o drastični potezi obrnili tudi na vodstvo Olimpije.

A pri vodstvu aktualnih državnih prvakov so se odločili, da bodo raje molčali. Ozadje presenetljive odločitve tako ostaja nepojasnjeno. Kar drži kot pribito, je dejstvo, da je bil izkušeni krilni napadalec resnično suspendiran. To bržčas pomeni, da do izteka pogodbe, ki bo veljala še pol leta, če seveda ne bo prej prekinjena, slasti igranja v zeleno-belem dresu ne bo več izkusil.

Da, zaplet je precejšen, posledice bi za Olimpijo lahko bile zelo neprijetne, razen če seveda zmaji nimajo v rokah aduta, s katerim bodo dokazali, da je bil suspenz več kot upravičen. Kot rečeno, Ljubljančani so se zavili v molk, mi pa smo kljub vsemu še dodatno raziskali ozadje odmevne zgodbe in prišli do zanimivih ugotovitev. Tako naj bi bil glavni razlog za suspenz domnevna Wobayeva slaba pripravljenost ob vrnitvi z zimskega odmora. Poznavalci dogajanja v ljubljanskem klubu so nam zaupali, da se je Afričan januarja v klub vrnil v ...

CELOTEN ČLANEK SI LAHKO PREBERETE SAMO V SOBOTNI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JO LAHKO DOBITE TUDI NA TRAFIKA24.si.