Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
31.01.2017 15:30:46
Deli članek:

Kakšna čast: Zidane, Maldini, Simeone, Rivaldo, Hagi in ... Zahović!

Ena najbolj znanih nogometnih revij na svetu, otoški FourFourTwo, je sestavila izjemno zanimiv seznam.

Priznana nogometna revija je razkrila 12 nogometašev, sinov slavnih očetov, ki jim je usojeno, da bi lahko postali naslednji nogometni zvezdniki. 

In kakšna imena so to! Med dvanajsterico mladeničev je na prvem mestu sin Patricka Kluiverta Justin, 17-letni napadalec Ajaxa, ki že blesti v članski konkurenci nizozemskega velikana. Na drugem mestu je najbolj vroč nogometaš Genoe Giovanni Simeone, sin Diega Simeoneja, na tretjem je zvezdnik Manchester Cityja Leroy Sane, sin Souleymana, nekdanjega reprezentanta Senegala. 

Med dvanajsterico se je znašel tudi Luka Zahović, ki zaseda 8. mesto na lestvici! Pred njim so še Rivaldinho (Internacional), sin slovitega Brazilca Rivalda, Enzo Zidane Fernandez (Real Madrid),sin Zinedina Zidana, Jordan Lukaku (Lazio), brat Romeluja Lukakuja in sin Rogerja Lukakuja in Christian Maldini (Reggina), sin legendarnega Paola Maldinija

Za Zahovićem je na devetem mestu lestvice Oan Djorkaeff (Montpellier), sin Yourija Djorkaeffa, deseti je Nial Keown (Reading), otrok Martina Keowna, na zadnjih dveh mestih pa sta sin Georgeja Hagija, Ianis (Fiorentina), in Tom Rosenthal, sin Ronnieja Rosenthala.

Celotno lestvico in videoposnetke najboljših potez vseh 12 nogometašev si lahko ogledate TUKAJ.