i nakit Dobra karma

Horoskop: za vsako nebesno znamenje drugačen ...

brit Svet24.si

FOTO: Britney pristala v bolnišnici. To je razlog

marko lisec tw Reporter.si

Brat poslanca SDS Tomaža Lisca se zgraža nad ...

borut pahor, volitve 2017 Svet24.si

Predsedniku Borutu Pahorju je umrla mama

86695155_10157860848386093_854939220525973504_o Necenzurirano

Zato bi se morali bati Orbana in njegovih ...

Zvezdana Mlakar Njena.si

Zvezdana Mlakar osupla nad odločbo ministrstva

ivana milat3 Njena.si

Sanjski moški: Kaj se je zgodilo z Ivano?

gv
gv
28 31.01.2017 09:11:08

Škandalozno: Slovenski reprezentant je po zmagi nad Mariborom pretepel bivše dekle

nkdomzale.si
Člana slovenske B-reprezentance in nogometaša Domžal preiskujejo zaradi nasilnega dejanja nad bivšim dekletom.

Slovenskega B-reprezentanta in člana Domžal Elvisa Bratanovića preiskujejo zaradi nasilja nad bivšim dekletom. Do incidenta, za katerega ni nobenega opravičila, naj bi prišlo v ljubljanskem nočnem klubu Palatium, in sicer 10. decembra 2016.

Tega dne so Domžalčani odigrali še zadnjo tekmo jesenskega dela prvenstva in s 3:2 premagali Maribor. Bratanović je skupaj s prijatelji zmago proslavil v omenjenem klubu, kjer pa se je znašlo tudi njegovo nekdanje dekle, ki je hkrati sestra enega od reprezentantov zlate generacije. Kako je prišlo do incidenta, ni jasno, zato pa so številne priče videle, kako se je nad predstavnico nežnejšega spola spravil nogometaš. "Vpričo vseh jo je oklofutal in zlasal."

O tem je bila obveščena policija, kar je potrdila tudi Maja Ciperle Adlešič z ljubljanske policijske uprave: "Policisti PP Ljubljana Šiška navedenega dne niso intervenirali v dogodku, so pa prijeli odstopljeno pisno prijavo s PU Celje."

Kot je še povedal neimenovan vir za Slovenske novice, naj bi Bratanović nekdanjo partnerico čakal pred njenim blokom, celo vstopil v stanovanje in poškodoval njen osebni avtomobil. Žrtev je dogodek potrdila, a o podrobnostih v času preiskave ne govori, kot tudi ne nogometaš Domžal. Zato pa se je na te dogodke odzval njegov klub. "O dotičnem primeru smo seznanjeni. V nogometnem klubu ne obsojamo le nasilja nad ženskami, ampak vsakršno reševanje sporov z nasiljem," so med drugim zapisali Domžalčani.

Članki iz rubrike