Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
26.01.2017 10:19:13
Deli članek:

Snubec za naslednjega nogometaša Olimpije: Bo odšel tudi Etien Velikonja?

Nikola Miljković

Je v Ljubljani že pripravljen poligon za naslednji odhod?

Olimpija je že prodala Dejana Kelharja, včeraj sta odšla tudi Miha Zajc in Antonio Delamea Mlinar, toda s tem seznam odhodov očitno še ni zaključen. Pred odhodom v drugo okolje naj bi bil namreč tudi Etien Velikonja, ki se je v Stožice preselil šele pred pol leta. V prvem delu sezone 2016/17 njegov prispevek ni bil ravno sanjski, zato naj bi zmaji že sprejeli odločitev, da lahko odide.

In vse bolj se zdi, da je Primorec že dobil prvega resnega snubca. V tiskani izdaji časnika Ekipa SN smo že v sredo poročali, da se je za Velikonjo ogrel klub iz Turčije, zdaj so tamkajšnji mediji razkrili tudi njegovo ime. Nekdanjega člana Gorice in Maribora želi v svoje vrste zvabiti drugoligaš Elazigspor, ki pospešeno išče novega napadalca.

Pred dnevi je bil želja že Leon Benko, a je Hrvat selitev tja menda zavrnil. Jo bo tudi Velikonja? Turški mediji dodajajo, da si Elazigspor sicer želi Velikonjo sposoditi do konca sezone, prestop pa naj bi bil tik pred realizacijo. Če bo 28-letnik seveda privolil v selitev k nič več kot zgolj povprečnem turškem drugoligašu …