Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
gv
gv
26.01.2017 08:22:45
Deli članek:

Ronaldu so morali pomagati z reševalnim vozilom

vszi

Za Cristianom Ronaldom niso ravno najboljši časi.

Cristiano Ronaldo se v zadnjem obdobju ukvarja tudi z neprijetnimi zdravstvenimi težavami. Že pred sredino pokalno tekmo, na kateri se je Real s Celto razšel z neodločenim izidom in posledično izpadel iz tega tekmovanja, je imel precej težav z zapestjem, zaradi česar so mu morali priskočiti na pomoč z reševalnim vozilom.

Po poročanju španskih medijev, se je Ronaldo s svojim dekletom Georgino Rodriguez konec preteklega tedna odpravil na priljubljeno smučarsko središče v bližini Madrida. Toda težave so se začele po tem, ko sta se želela odpraviti domov. Portugalca je namreč tako zelo bolelo zapestje, da se s svojim 300 tisoč evrov vrednim lamborghinijem ni bil sposoben odpeljati domov. Zaradi tega sta z dekletom poklicala policijo, ki je nato poskrbela, da so njegovo prevozno sredstvo odpeljali domov, zaljubljenca pa so tja z reševalnim vozilom odpeljali reševalci.

Njegovo vozilo je bilo med tem pravi magnet za mimoidoče. Na družabnih omrežjih so tako objavili številne fotografije, na katerih je bil v ospredju seveda črni lepotec.