Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

ro
ro
0 18.01.2017 10:27:24

Nogometaš Domžal zaradi brutalne poškodbe morda ne bo več igral

Grega Wernig
Zdi se, da je le vprašanje dni, kdaj bo Jure Balkovec zapustil Domžale, hkrati se zastavlja vprašanje, kdo bo njegov naslednik.

Domžalčani so po koncu prvega dela sezone ostali brez treh pomembnih članov udarne zasedbe. Novim izzivom naproti so se podali Slobodan Vuk, Marko Alvir in Lucas Horvat, bržčas bo to storil tudi Jure Balkovec. Vse je kazalo, da bo kariero nadaljeval v dresu Olimpije, omenjala se je tudi možnost prestopa v Maribor, v tem trenutku pa je zelo verjeten scenarij, da bo levi bočni branilec naposled zapustil slovensko prvoligaško prizorišče. Za njegove usluge se namreč zanima nizozemski prvoligaš Den Haag, v dresu katerega je nekoč igral nekdanji slovenski reprezentant Aleksandar Radosavljević, kar nam je potrdil tudi športni direktor Domžal. "Smo v zelo konkretnih pogovorih. Predstavnike Den Haaga smo seznanili s svojimi zahtevami, zdaj pričakujemo odgovor. Menim, da je realizacija prestopa blizu,"  je povedal Matej Oražem.

Alexandre Kombi Mandjang
vszi

Niti najmanjšega dvoma ni, da Simon Rožman v tem trenutku ob levi stranski črti nima primernega nadomestila, kot najbolj verjetna možnost se nam je ponujal Alexandre Kombi. Oziroma Alexandre Dore Kombi Mandjang Mougui, toda 24-letni Kamerunec nima sreče. Kot je znano, jo je skupil v občinskem obračunu z Radomljami, ko je prvič zaigral v rumeno-modri opravi, a kot da to ne bi bilo dovolj, je poškodba neprimerno hujša, kot je bilo videti. Še več, novice so grozne. "Uf, stvar je taka, da je vprašanje, ali bo Kombi sploh še lahko igral profesionalni nogomet. Da, njegova poškodba kolena je žal tako zelo huda," je razkril  Matej Oražem.



CELOTEN ČLANEK SI LAHKO PREBERETE V DANAŠNJI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI SI JO LAHKO ZAGOTOVITE TUDI NA TRAFIKA24.SI.

Članki iz rubrike