Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
31.12.2016 09:48:57
Deli članek:

Elekejevo razkritje: Razlog za veselje ali žalost med navijači Olimpije?

www.alesfevzer.com

Blessing Eleke je spregovoril z nigerijskimi novinarji.

Če bi v tem trenutku navijače Olimpije povprašali, ali so zadovoljni z igrami Blessinga Elekeja, bi bil odziv zagotovo sila mešan. Nekateri so mnenja, da mladi Nigerijec zagotovo ni razočaral, številni so od njega pričakovali neprimerno več. Zato bo v luči slednjega zanimiv odziv pristašev aktualnega slovenskega prvaka ob Elekejevem razkritju, da obstaja velika možnost za njegovo slovo od Ljubljane.

Kot je nekdanji napadalec Gorice razkril v pogovoru za Complete Sports Nigeria, zanj vlada precejšnje zanimanje: "Ko smo igrali zadnjo tekmo pred božičnim premorom, so me gledali tudi predstavniki klubov iz Turčije in Nemčije. V tem trenutku potekajo pogovori z mojimi agenti, ki pa so me prosili, naj vse skupaj jemljem predvsem mirno. Sicer pa sem za Olimpijo zabil 15 golov in verjamem, da je to tudi razlog, zakaj so klubi pokazali zanimanje zame."

Eleke je hkrati razkril, da bi letos poleti lahko zaigral na olimpijskih igrah v Riu de Janeiru, a ga zmaji menda niso pustili nastopiti v dresu reprezentance Nigerije. "Moram priznati, da sem bil razočaran, saj vsak nogometaš sanja o igranju za svojo državo. Bil sem vesel, ko sem bil vpoklican, toda moj klub je rekel ne. Pojasnili so mi, da nas čakajo pomembne tekme, saj želijo ubraniti naslov prvaka. Ponavljam, bil sem razočaran, toda v klubu so mi dejali, da mi bodo dovolili kdaj drugič."