Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
31.12.2016 09:37:25
Deli članek:

Higuain poslal zelo jasno sporočilo: Jaz debel? Poglejte fotografijo! (foto)

vszi

Kljub številnim pomembnim zadetkom se ni uspel otresti obtožb, da ima preveč kilogramov. No, zdaj je z njimi kar pošteno obračunal.

Odkar je poleti prvič oblekel dres Juventusa, je velik del nogometnega sveta govoril o tem, da mu je ta dres pretesen oziroma da je on pod njim preširok. Sprva je to verjetno res držalo, a številni kritiki so pri svojem vztrajali tudi v zadnjem mesecu. Kot rečeno, kljub mnogim izjemnim, predvsem pa izjemno pomembnim zadetkom.

Gonzalo Higuain je zdaj v domači Argentini, kjer preživlja praznike in se pripravlja na spomladanski del sezone. Pri tem vadi v prostorih svojega matičnega kluba in s svojimi nekdanjimi soigralci, v svet pa je poslal fotografijo, ki s seboj nosi zelo glasno in zelo jasno sporočilo. Ne samo o prijateljstvu in treningu.

Jasno, v prvi vrsti gre za to, da se je Gonzalo fotografil praktično povsem razgaljen in dal zelo jasno vedeti, kako so v tem trenutku videti njegova stegna, njegov trebuh, njegovi boki, njegove prsne mišice. In kako so videti? Poglejte sami, komentar ni potreben. No, razen da mu jih lahko zavida marsikdo.