stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

ro
ro
11 27.12.2016 09:02:23

Bodo nogometaši Maribora in Olimpije skupaj pili kavo?

Drago Wernig - TAKA
Slovenski prvoligaši bodo kmalu začeli priprave na spomladanske izzive, vse ekipe jih bodo začele v domačem okolju, nakar bodo sledili krajši ali daljši premiki v toplejše kraje.

Nogometaši Maribora in Olimpije bodo pilili formo v Beleku. Večna rivala se bosta torej odpravila v državo, ki jo je v zadnjem času zaznamovalo nekaj terorističnih napadov, sirsko vojno žarišče je prav tako blizu. A vsaj za zdaj na turški rivieri ni ne duha ne sluha o morebitnih zapletih.


Za trinajstkratne prvake lahko zapišemo, da je to že tradicija. Ne le odhod v Turčijo, že kar nekaj časa ne spreminjajo ničesar. Popolnoma ničesar. Vedno znova so nastanjeni v Beleku in vedno znova so v tamkajšnjem hotelu Susesi, vedno znova vadijo tudi na istih igralnih površinah. Tam se počutijo skoraj kot doma in letošnje leto pač ne bo izjema. Darko Milanič in njegovi varovanci se bodo sicer po oddihu prvič zbrali 11. januarja na skupni večerji, naslednje dopoldne bodo opravili prvi trening, nadaljnje delo pa bo potekalo po ustaljenem vzorcu. Marcos Tavares in soigralci se bodo potili pod Kalvarijo in v Moravskih Toplicah, 30. januarja je predvidena selitev v Turčijo, kjer bodo vijoličasti ostali dva tedna in odigrali tudi vsaj pet prijateljskih dvobojev, na nasprotni strani bodo Zenit, Ludogorec, Krasnodar, Arsenal Tula in Budućnost.

bellis_dom1

Ljubljančani, ki so jeseni zbrali enako število točk kot tekmeci iz štajerske prestolnice, bodo prvi trening v novem letu opravili 9. januarja, odhoda v Turčijo za zdaj uradno še niso potrdili, toda predvideno je, da bodo osrednji del priprav prav tako opravili v Beleku. Po teh informacijah bodo zmaji po dveh vmesnih selitvah v Čatež prestolnico zapustili 6. februarja in se domov vrnili dva tedna pozneje oziroma tako rekoč neposredno pred večnim derbijem, ki bo zaznamoval začetek spomladanskega dela sezone; v Ljudskem vrtu se bo zgodil 25. februarja. Večna rivala bosta potemtakem imela nekaj skupnih turških dni in po naših informacijah bosta tako rekoč v neposredni bližini, zeleno-beli naj bi namreč rezervirali hotel Bellis.

CELOTEN ČLANEK SI LAHKO PREBERETE V TORKOVI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI SI JO LAHKO ZAGOTOVITE TUDI NA TRAFIKA24.SI!

Članki iz rubrike