oblaki, vreme Svet24.si

Konstanta: nestabilno vreme, nujen bo pogled na ...

20141567q8FE155D824D9BD964C73F7701585480B_1200 Svet24.si

Gorsko kolesarstvo v Mariboru: holivudarji se ...

1715284723-172a1607-1715284697348 Necenzurirano

Afera sodna stavba: kabinet Andreje Katič bo ...

anze logar pl3 Reporter.si

Anže Logar izzval Janšo: »Pripravljen sem na ...

cene prevc pm Ekipa24.si

Ne le Nika Vodan, še ena sanjska poroka v ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Je Pečnik načrtno zapeljal ...

doncic 11 Ekipa24.si

Ni videti dobro! Dončića posneli, ko je korakal ...

nu
nu
3 26.12.2016 20:20:45

Ugibanj je konec: James Rodriguez se je odločil!

V zadnjem času se je veliko ugibalo o tem, kje bo kariero nadaljeval James Rodriguez.

Različni mediji so ga praktično že preselili v Anglijo, kjer se zanj zanima kar nekaj največjih otoških klubov.

Dejstvo je, da je kolumbijski reprezentant v zadnjem času igral malo, oziroma zelo malo. Med finalom svetovnega klubskega prvenstva je izjavil, da je v Realu zadovoljen, a bi rad več igral, toda ... : "V Madridu bi rad ostal za vedno, toda treba je razmišljati o vsem in preveriti še druge možnosti. Imam ponudbe in v sedmih dneh se moram odločiti."

Številke pravijo, da je bil v tej sezoni v dresu španskega velikana na igrišču vsega 859 minut. Samo štirje igralci v 24-članski zasedbi so igrali manj od njega in marsikdo je seveda upravičeno pomislil, da je Rodriguez že odigral svojo zadnjo tekmo v dresu galaktikov.



Toda stvari so se zasukale v nasprotno smer. Rodriguez se je odločil, da januarja ne bo odšel nikamor. Še naprej se želi dokazovati na stadionu Santiago Bernabeu, kjer bi rad pokazal, da je vreden svojega denarja. Tako se je odločil po pogovoru z zastopnikom Jorgejem Mendesem, kar je Portugalec potrdil tudi za španski športni dnevnik As.

Spomladi bo Rodriguez torej še naprej nosil Realov dres, toda če se njegov status v kraljevem klubu ne popravi, bi ga junija že lahko videli pred izhodnimi vrati. Zanj so zanimanje že pokazali Manchester United, Chelsea, Inter in Bayern.

Omenjeni četverec pa zagotovo za predčasno prekinitev pogodbe ne bo plačal 75 milijonov evrov, kolikor je zanj pred dvema letoma odštel Real. Kolumbijec ima z Madridčani podpisano pogodbo do leta 2020, zato se tudi njim ne mudi s prodajo in bi znali čakati na najboljšo ponudbo, s katero bi izržili čim večji delež tistega, kar so vanj vložili. Ob tem pa obstaja verjetnost, da bi ga uporabili kot del posla s Chelseajem, iz katerega želijo zvabiti belgijskega vratarja Thibauta Courtoisa.

Članki iz rubrike