Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
24.11.2016 18:04:20
Deli članek:

Maribor pred Krškim: Novaković in Palčič ne bosta edina, ki bosta manjkala

Drago Wernig - TAKA

Mariborčani delovni teden preživljajo na vrhu lestvice, kjer nameravajo ostati tudi po sobotnem obračunu s Krčani pod Kalvarijo.

Vijoličasti so prejšnji konec tedna nadaljevali niz neporaženosti, ki traja že zelo dolgo, zdaj so pred njimi tri zaporedne domače preizkušnje (Krško, Koper, Rudar). "To sprejemamo kot velik izziv. Vse bomo naredili, da Ljudski vrt ostane naša trdnjava. Da odigramo vse tri tekme dobro, prevladujemo na igrišču in nadaljujemo z zbiranjem točk," pravi Darko Milanič.

Prvi gostje štajerske prestolnice bodo torej nogometaši Krškega. "Seveda so dobri rezultati ob točkah prinesli tudi dodatno samozavest, imamo odlično ozračje v slačilnici, se pa zavedamo svojih nalog in pomena nenehnega dokazovanja. Sprejemamo vlogo favorita, ki jo moramo upravičiti na igrišču. Ko ne gre po željah, nismo na tleh. In tudi po uspehih nismo vzvišeni. Postali smo pravo moštvo. Pričakujem, da se bomo zmeraj tako obnašali. Pričakovanja so visoka, a je lepo videti, da jih fantje izpolnjujejo," je še povedal primorski strokovnjak, ki znova ne bo mogel sestaviti najmočnejše zasedbe. Milivoje Novaković in Matej Palčič sta na seznamu poškodovanih že od prej, nanj pa se je po dvoboju z Radomljami spet vrnil tudi Damjan Bohar, ki ga prav tako ne bo v kadru.