Arian Svet24.si

Je kmet Jan med košnjo naletel na truplo ...

horoskop Svet24.si

Različni astrološki znaki, različne poti do ...

1689255087-fgetyuwws-27-1689254999369 Necenzurirano

Pod Janšo je bil urednik na RTV, zdaj bi šel na ...

pavser vilfan nikolic brozovic Reporter.si

Popoln kaos na RTV: član uprave Franci Pavšer ...

andraz sporar slovenija anglija Ekipa24.si

Presrečni Šporar je razkril, s katerim ...

jože-mastnak Njena.si

Prihaja Ljubezen na vasi, kjer bo kraljeval Jože ...

slovenija euro 2024 veselje Ekipa24.si

Zdaj je jasno, s kom in kdaj bodo Slovenci napadli...

nu
nu
0 06.11.2016 12:28:06

Kako hudo je z Aleksandrom Rajčevićem?

Drago Wernig - TAKA
Mariborčani vsaj do zgodnjega večera na vrhu lestvice.

Vijoličasti so v sobotnem večeru v dvoboju s Celjani osvojili pomembne točke, s katerimi so si zagotovili miren reprezentančni premor, hkrati so se vsaj do današnjega zgodnjega večera vrnili na vrh lestvice.

"Igrali smo proti tekmecu, ki ima kvaliteto, izkušnje, čvrstino, a tudi željo po igri. Kljub temu, da smo bili v drugem delu prvega polčasa preveč pasivni, smo si, gledano v celoti, zaslužili zmago. Fantje so tudi v teh trenutkih, ko je res težja situacija, ko je iz različnih razlogov manj energije, kot smo je imeli še pred kratkim, enotni, zagnani. Osvojene točke so odsev tega, da so si močno želeli to zmago, verjeli in se za njo tudi močno potrudili," je po tekmi med drugim povedal trener Darko Milanič.

Domačo ekipo je na igrišče s kapetanskim trakom popeljal Aleksander Rajčević. Zaigral je prvič po lanskem 25. juliju, a na igrišču ostal le v prvem polčasu. Zaradi tega zaskrbljenih obrazov pod Kalvarijo ni manjkalo. "Že v zadnjih minutah prvega polčasa je zdravniški službi dajal znake, da ga boli koleno. Med odmorom pa sem dobil informacijo, da ne more nadaljevati zaradi bolečin. Upam, da ne bo nič hujšega in bo kmalu spet z nami," pravi primorski strokovnjak na klopi trinajstkratnih prvakov.

Članki iz rubrike