Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ro
ro
06.11.2016 08:33:15
Deli članek:

Reka slavi Keka, Kek se veseli nečesa popolnoma drugega

Grega Wernig

Mariborski strokovnjak znova uspešen v jadranskem derbiju.

Tradicija se nadaljuje, Splitčani ostajajo dobra stranka. Matjaž Kek v dvobojih s Hajdukom še naprej ostaja neporažen, v deževnem sobotnem popoldnevu je Rijeka na Rujevici po zaostanku z 0:1 slavila z 2:1.

"Naredili smo, kar sem rekel pred tekmo. Dali smo vse od sebe in na koncu tako po prikazani igri kot priložnostih zasluženo zmagali. In to v težkih razmerah, v slabem vremenu, toda kar zadeva nogomet, smo videli pravi derbi. Zmagovalca je znova odločila velika želja naših igralcev. Lačni, željni so zmag, ta uspeh je gotovo pravšnja spodbuda za naprej," je po tekmi med drugim povedal nekdanji selektor slovenske reprezentance.

Potem ko je bil v preteklosti tudi tarča kritik, ga navijači zdaj slavijo, po tako prestižni zmagi bo nedeljska dopoldanska kava v mestu nadvse prijetna. Številni bodo čestitali, pohvale si bodo sledile ena za drugo, toda Matjaž Kek ima drugačne načrte. "Veste, česa se najbolj veselim. Pohane 'kure' pri mami," je nedeljski načrt smehljaje pojasnil mariborski strokovnjak.