Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
19.09.2016 21:45:16
Deli članek:

Zakaj se Bohar ne boji sredinega večera?

Grega Wernig

Mariborčani so se v Krškem mučili, a naposled tik pred zdajci vendarle dosegli želeno v obliki vsega izkupička, zdaj je na vrsti gostovanje na Boniifiki.

"Pogoji so bili zahtevni za obe ekipi, igrišče ni omogočalo kombinatorne igre, a smo vztrajali pri svojem namenu. Dobro smo začeli tekmo, hitro povedli. Potem se nam je zgodil evrogol Krškega in s tem določen padec v igri, a smo spet ujeli ritem. Večji del tekme smo napadali in prišli do zmage," o dvoboju na stadionu Matije Gubca pravi Damjan Bohar in izpostavlja nepopustljivost ekipe: "Naš moto je znan. Meljemo, meljemo in mora se odpreti, tekmec enkrat mora nekje popustiti. Bili smo nagrajeni za prikazano v 90. minutah rednega dela in nekaj minutah podaljška. Gostovanja v Krškem sodijo med zahtevnejša in za zmago smo se morali potruditi."

Naslednji izziv je na vrsti že v sredinem večeru na Bonifiki. Koprčani so ob koncu tedna počivali, njihov dvoboj v mestu vrtnic je bil zaradi zasedenosti Športnega parka preložen. "To ne bo vplivalo na razplet in ne bo pomenilo ovire za nas. Tolikokrat smo že bili v tej vlogi, ko igramo niz zaporednih tekem, da smo vajeni tega ritma. Po dobri regeneraciji bomo v sredo na želeni ravni in ob temeljiti pripravi lahko pričakujemo še eno našo dobro predstavo," je odločen hitri Prekmurec v vijoličastem.