Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
0 09.08.2016 18:08:16

Vanoli: Delitev točk je najbolj pravičen razplet

Grega Wernig
Trener Olimpije Rodolfo Vanoli je bil z včerajšnjo točko v Ljudskem vrtu več kot zadovoljen.

Brez kakršnega koli pretiravanja lahko napišemo, da je bil Maribor tisti, ki je na včerajšnjem derbiju v Ljudskem vrtu izgubil dve točki, in ne pridobil ene ter da je lahko Olimpija precej bolj srečna s točkovno delitvijo. 


Italijanski strateg Rodolfo Vanoli, ki sedi na klopi Olimpije, je bil z izkupičkom svojega moštva zadovoljen. "Menim, da je tokratni derbi upravičil vsa pričakovanja. Videli smo dva lepa zadetka, veliko različnih kombinacij, energičen pristop igralcev z obeh strani, tako da so gledalci v Ljudskem vrtu zagotovo prišli na svoj račun. Glede naše igre lahko povem, da smo po nekoliko slabšem 1. polčasu v nadaljevanju prikazali bistveno več, kar je z lepim zadetkom kronal Miha Zajc. Ko povlečemo črto pod celotno srečanje, je delitev točk najbolj pravičen razplet včerajšnje tekme z Mariborom," je po tekmi povedal Italijan. 

"Iz dneva v dan napredujemo v igri. Toda napredka ni moč pričakovati čez noč, po drugi strani pa je potrebno priznati, da nam je včeraj nasproti stal odličen nasprotnik, ki povrh vsega zelo uspešno nastopa tudi v kvalifikacijah za ligo Europa. Ne nazadnje je Olimpija še vedno vodilno moštvo, ki bo prej ali slej pokazala svoj pravi obraz," pa je še dodal.

Članki iz rubrike