stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

nu
nu
0 09.08.2016 16:02:55

Uradna zahvala Maribora navijačem: Mi skupaj eno smo!

Grega Wernig
Nogometni klub Maribor se je uradno zahvalil navijačem za vso podporo v zadnjih dneh, hkrati je bilo v njihovih besedah zaznati precej grenkega priokusa zaradi razpleta zadnjega večnega derbija.

Na svoji spletni strani so v klubu, ki domuje pod Kalvarijo zapisali: "Derbi. Čustven, poseben v mnogih pogledih. O razlogih za končni razplet ne bomo v tem zapisu, mnenja so si vsi lahko ustvarili sami. Raje se bomo posvetili zadevam, ki pomenijo največ...

Doživeli smo še eno spektakularno tekmo v naši trdnjavi. Naslednjo v nizu. Bilo je glasno, strastno, močno, ponosno. V pravem pomenu besed. Ponosni smo na ekipo in na navijače. Na igro in ozračje na stadionu. Na izjemno kemijo igralcev in tribun.



Hvala, Ljudski vrt! NK Maribor se zahvaljuje navijačem za izjemen obisk dvakrat v štirih dneh. Za podporo v derbiju in prejšnji četrtek proti Aberdeenu. Klub gre od torkove tragedije skozi najtežje trenutke, toda odziv je bil neverjeten. Širokosrčen, čustven in ganljiv. Naših, a tudi nasprotnih navijačev.

Iskrena zahvala vsem za sočutje, za izrečene besede, za dejanja. Vsem, ki so počastili spomin na tragično preminula Damjana in Zorana. Za želje, da Ljubo uspešno okreva. Vsem, ki so bili z nami in so nam ponudili roko pomoči ter oporo. Premagujemo neprijetne trenutke in gremo pokončno naprej. Z neizmerno vijol'čno energijo," so se svojim navijačem poklonili Mariborčani, in za konec dodali: "MI SKUPAJ ENO SMO."

Značke: maribor, navijači

Članki iz rubrike