Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 24.07.2016 08:29:12

Kdaj vrnitev poškodovanih zmajev?

Nik Kapun in Rok Kronaveter
www.alesfevzer.com
Olimpija je v drugem krogu slovenske lige dosegla drugo zmago, trener Rodolfo Vanoli pa še vedno ne more računati na vse svoje varovance.

Na seznamu poškodovanih so štirje nogometaši, za katere navijači zeleno-belih upajo, da se bodo čim prej vrnili v kader. Prva bosta to verjetno lahko storila Rok Kronaveter in Nik Kapun. Najboljši igralec prejšnjega prvenstva po zaceljeni poškodbi kolena odšteva dneve do vrnitve v polni trenažni proces, Kapun pa po zaceljeni poškodbi ahilove tetive prav tako že nekaj časa vadi po individualnem programu.

Ljubljenec pristašev Nejc Vidmar je prejšnji teden celil poškodbo rame v enem najbolj priznanih rehabilitacijskih centrov v regiji – v polikliniki terme Selce na Hrvaškem. S posebnimi vajami je krepil poškodovano ramo, zdaj je že spet v Ljubljani.

vidmar
Grega Wernig


Najdlje bo seveda odsoten Nemanja Mitrović, ki si je sredi maja strgal ahilovo tetivo in bil nato operiran. Steber obrambe Olimpije se je zdaj že znebil opornice, ki mu je pomagala pri hoji in izvaja terapije, s katerimi bo tetivo znova povrnil v prvotno stanje, nato pa sledi krepitev noge, ki je v času poškodbe izgubila precej mišične mase.

Članki iz rubrike