nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

festival svobode gibanje svoboda zbiljsko golob pl Reporter.si

Golobovo napihovanje z dvema mandatoma, v katerih ...

doncic dallas Ekipa24.si

Dončić je razkril, kaj se dogaja z njegovim ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

ue
ue
0 22.06.2016 19:34:01

Velikonja: V Ljubljano sem prišel dosegati zadetke

Arsen Perić
Preden so se zmaji odpravili proti Brežicam, kjer jih je čakal prijateljski obračun s Slobodo iz Tuzle, sta pred sedmo silo stopili prvi dve okrepitvi v poletnem prestopnem roku.

Etien Velikonja predstavlja veliki ulov in okrepitev v pravem pomenu besede, Leo Ejup pa je predvsem naložba za prihodnost. »V Ljubljano sem prišel dosegati zadetke. Zelo sem zadovoljen, da sem se s klubskim vodstvom hitro dogovoril za sodelovanje, zato upam in verjamem, da nas v prihajajoči sezoni čakajo lepe stvari,« je dejal 27-letni Novogoričan Velikonja, ki je v dresu Liersa v minuli sezoni na 29-ih tekmah dosegel kar 24 zadetkov.


»Moštvo je zelo kakovostno, zato ne dvomim, da se bom zelo hitro vklopil v sistem igre, ki ga goji trener Rodolfo Vanoli. Lanska sezona je pokazala, da Olimpija raste v vseh segmentih svojega delovanja. Za nami stoji velika skupina navijačev, ki je bila lačna vrhunskega nogometa. Še več tega pa pričakujem v naslednji sezoni, ko bomo naskakovali zmago v obeh domačih lovorikah. Kar se kvalifikacij za ligo prvakov tiče, zagotovo nismo brez možnosti,« je še dodal Velikonja.

Visokorasli branilec Leo Ejup, ki je v lanski sezoni zastopal barve novomeške Krke, samozavestno napoveduje boj za mesto v začetni enajsterici zmajev. »V prvi vrsti moram poudariti, da sem prišel v najboljši nogometni klub v Sloveniji. Zavedamo se, da smo z osvojitvijo naslova državnega prvaka postavili letvico zelo visoko, kar je odlično za nas, saj si želimo ponovitve lanskoletnega uspeha. Naše moštvo ima pravo kombinacijo izkušenj in mladosti, tako da se za nadaljevanje niza pozitivnih rezultatov iz prejšnje sezone ni potrebno bati.«

Članki iz rubrike