Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
tk
tk
22.06.2016 18:51:58
Deli članek:

Je največja zvezda Eura, čeprav ni igral niti minute (video)

Reuters

Ne Ronaldo, ne Payet, ne Ibrahimović, nek severnoirski nogometaš je prva zvezda Eura.

Ne le Irci, tudi navijači Severne Irske se zabavajo. Zelo zabavajo! Ne le zaradi dejstva, da so se skozi šivankino uho uspeli uvrstiti v osmino finala evropskega prvenstva, temveč ker imajo v svojih vrstah največjega zvezdnika tega evropskega prvenstva, pa čeprav do zdaj ni odigral še niti minute.

Gre za Willa Grigga, napadalca, ki je Wigan iz tretje popeljal v drugo ligo, zabil pa je 25 golov. Zato se je eden od navijačev odločil za priredbo priljubljene popevke iz devetdesetih Freed from Desire in jo naslovil Will Grigg's on Fire.

Popevka, ki gre hitro v uho, je hitro postala hit pri navijačih Wigana, za svojo pa so jo vzeli tudi navijači Severne Irske. Tako na vsaki tekmi in vsakem rajanju navijačev na ulicah doni ta pesem, ne moremo pa si predstavljati njihovega navdušenja, ko bo Will Grigg prvič stopil na zelenico in zaigral za reprezentanco na tem prvenstvu. Postal je tak hit, da je še nemški zvezdnik Mats Hummels pred tekmo izjavil, da si želi zamenjati dres z njim, če bo Grigg zaigral.