ris, slovenija Svet24.si

Video: Gozdar v slovenski divjini naletel na nekaj...

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
0 05.06.2016 13:12:48

Dinamo po še eno okrepitev v Ljudski vrt!

Na Hrvaškem je odjeknila novica, da se želi Dinamo po Petru Stojanoviću okrepiti še z enim zelo pomembnim članom mariborske zasedbe.

Hrvaški velikan Dinamo, ki je pozimi iz Ljudskega vrta odpeljal slovenskega reprezentančnega branilca Petra Stojanovića, znova svoje lovke steguje po enem izmed mariborskih nogometašev. 

Modri iz Zagreba bodo poleti skorajda zagotovo ostali brez enega svojih najboljših nogometašev, hrvaškega reprezentanta Marka Pjace, ki bo s Hrvaško nastopil na letošnjem Euru, zamenjavo zanj pa so kot vse kaže našli v Mariboru. 

Dinamo si bojda nadvse želi v svoje vrste pripeljati Gregorja Bajdeta, nekdanjega nogometaša Celja, ki je v svoji krstni sezoni v vijoličastem dresu odigral odlično in na 28 prvenstvenih tekmah dosegel 13 zadetkov, še dva pa je prispeval v pokalnem tekmovanju.  

bajde dw
Drago Wernig - TAKA

Vrednost mariborskega krilnega napadalca je po transfermarktu 750 tisoč evrov, hrvaški mediji pa še pišejo, da bi se Dinamo in Maribor lahko dogovorila za fiksni in variabilni del odškodnine, tako kot je bil to primer pri Stojanoviću.

Ob Bajdetu naj bi Dinamo pokazal zanimanje tudi za 21-letnega Makedonca Daniela Avramovskega, nogometaša Crvene zvezde, ki je v prejšnji sezoni kot posojen igral pri OFK Beogradu

Značke: gregor-bajde, dinamo

Članki iz rubrike