Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

1709556859-172a8714-1709556621461 Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
0 05.06.2016 12:15:00

Domžalčani bodo nekdanjemu članu ponudili še eno priložnost

Grega Wernig
V Domžale se po polletni odsotnosti vrača francoski krilni napadalec.

V Domžale se po polletni odsotnosti vrača francoski krilni napadalec Benjamin Morel. Izkušeni nogometaš, ki bo 10. junija praznoval svoj 29. rojstni dan, je bil član Domžal od junija 2014 do decembra 2015. V tem obdobju je v rumenem dresu odigral 58 tekem in dosegel 10 golov, soigralci pa so ga izbrali tudi za najboljšega igralca lanske sezone. Z dvakratnimi državnimi prvaki je podpisal dveletno pogodbo.


180 centimetrov visok nogometaš, ki ga odlikujejo tehnična podkovanost, dober pregled nad igro in močan ter natančen strel, je v drugi polovici pravkar minule sezone igral za bolgarski Baroe, kjer pa je zbral vsega tri nastope. Po koncu sezone je dobil proste roke in v Domžalah, kjer se je Morel odlično počutil in je hitro postal tudi ljubljenec navijačev, so se odločili, da igralca z izkušnjami iz prve in druge francoske lige vrnejo v klub: "Ben je vsekakor igralec, ki premore bogat in razkošen talent, veliko nogometnega znanja in veliko željo po uspehu. Prav tako se je v našem okolju dobro znašel in kazal odlične predstave na igrišču. Glede na težave v igri, ki smo jih imeli v spomladanskem delu prvenstva, in predvsem nihanja v motivaciji, je Ben prava oziroma najboljša okrepitev za nas v tem trenutku. Pozna klub, pozna ekipo in od njega lahko že na prvi evropski tekmi veliko pričakujemo," o ponovnem sodelovanju s temperamentnim in simpatičnim igralcem iz Caena pravi športni direktor Matej Oražem.

Bum, bum Ben, kot se ga je prijel vzdevek ob Kamniški Bistrici, je moral domžalskega prvoligaša zapustiti v začetku lanskega decembra. Izjemno tekmovalen in ambiciozen nogometaš je po tekmi z Mariborom storil disciplinski prekršek, ki ga je stal službe: "Dogodki s konca prejšnjega koledarskega leta Benu vsekakor niso v ponos. Vsi v življenju delamo napake, vendar je pomembnejše, da se iz njih nekaj naučimo. Ben se je za svoja dejanja opravičil ter pokesal in tudi ekipa je to sprejela. Kljub temu smo se pozimi odločili, da ni primerno, da nadaljujemo skupno pot. Po nekajmesečnem odmoru smo o vsem še enkrat premislili in se odločili, da mu ponudimo še eno priložnost, pod pogojem, da imamo že ob najmanjšem disciplinskem prekršku možnost enostransko prekiniti pogodbo. Prepričan sem, da se druga priložnost še kako ceni in verjamem, da bo naše ponovno sodelovanje za obe strani še bolj uspešno kot je bilo v prvo," pojasnjuje prvi kadrovnik Domžal. Morel se bo soigralcem priključil že v sredo, ko se začnejo priprave na prihodnjo sezono.

Značke: domžale, morel

Članki iz rubrike