Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
Robert Balantič
Robert Balantič
31.05.2016 10:43:16
Deli članek:

Kdo so Filipovićevi snubci?

Drago Wernig - TAKA

Čeprav so Mariborčani oddih šele dobro začeli, ga bo zelo kmalu konec. Že v nedeljo se bodo znova zbrali na tradicionalni večerji pred začetkom priprav in v ponedeljek opravili prvi trening.

Na njem gotovo ne bo Milivoja Novakovića, ki se bo po reprezentančnih obveznostih najprej malce spočil in se soigralcem pridružil pozneje, kar bi moralo veljati tudi za Marka Jankovića. A seveda zgolj če bo črnogorski up ostal pod Kalvarijo, saj je imel v pretekli sezoni status posojenega igralca Olympiakosa.

Ni pa nujno, da bo tako tudi z Željkom Filipovićem, ki se menda spogleduje z odhodom. Gotovo tudi zato, ker z navijači že nekaj časa ni na isti valovni dolžini, vsekakor pa tudi zato, ker mu je bržčas popolnoma jasno, da je pri 27 letih napočil skrajni čas, da uresniči željo po igranju v tujini.

Kaj pa nove moči? Za zdaj je gotovo, da se pod Kalvarijo vrača Dino Hotić, ki je v Krškem igral odlično in pokazal, da si zasluži priložnost, skupaj z njim domov prihaja tudi mladi branilec. Damjan Vuklišević in Martin Kramarič naj bi še naprej ostala na stadionu Matije Gubca, kamor bi se utegnili preseliti tudi nekateri fantje, ki so imeli v prejšnji sezoni status posojenega igralca v drugih klubih.


CELOTEN ČLANEK SI LAHKO PREBERETE SAMO V TORKOVI IZDAJI TISKANE EKIPE SN.