Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
Jure Bohorič
Jure Bohorič
20.05.2016 08:38:28
Deli članek:

Črnogorski zvezdnik pred vrati Olimpije

Nikola Miljković

Milan Mandarić je že dokazal, da misli resno.

V svojem prvem letu v Sloveniji je osvojil naslov prvaka, toda moti se, kdor misli, da je s tem že zadovoljil svoje tekmovalne ambicije. Še zdaleč ne, te so po tekmi v Velenju dejansko postale še precej večje. Tako velike, da se nogometašem Olimpije pred začetkom nove sezone zagotovo obeta kar nekaj odmevnih novic. Večina teh bo povezana s prihodom novih nogometašev, pri kupovanju slednjih pa Mandarić resnično ne bo varčeval z denarjem.

V igri za prihod v Stožice je tudi Mirko Vučinić, eden najboljših črnogorskih nogometašev vseh časov! Danes 32-letnega napadalca, ki je v karieri kar nekaj tekem preigral tudi na položaju levega krilnega napadalca, bržčas ni treba podrobneje predstavljati javnosti, pa vendarle. Kar 14 let je preživel v Italiji; tja je odšel že kot najstnik, sprva je bil pri Lecceju, kjer si je nekaj časa garderobo delil tudi s Sebastjanom Cimerotičem, danes tesnim Mandarićevim sodelavcem.

Kot smo izvedeli, je Vučinić, ki je za Črno goro zabil 17 golov na 44 tekmah, z Ljubljančani že opravil kar nekaj konkretnih pogovorov in načeloma z njimi sklenil ustni dogovor.

VEČ O ZAHTEVAH MIRKA VUČINIĆA IN ODZIV MILANA MANDARIĆA PA SI LAHKO PREBERETE SAMO V PETKOVI TISKANI IZDAJI EKIPE SN.