Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
Robert Balantič
Robert Balantič
19.05.2016 08:29:26
Deli članek:

Dušan Petković odgovarja: Riera zahteva delež od prodaje vsakega igralca

Drago Wernig - TAKA

Albert Riera je v ekskluzivnem pogovoru za Ekipo SN izstrelil kar nekaj strupenih puščic v smeri Dušana Petkovića, , športni direktor mu ni ostal dolžan in natrosil lepo število očitkov na račun suspendiranega nekdanjega španskega reprezentanta ...

Informacije o tem, da se v zakulisju Bonifike dogaja nekaj grdega, so do nas prišle že pred časom. In kakopak smo jih tudi preverjali, toda naš tokratni sogovornik nam je takrat zagotovil, "da je vse v najlepšem redu".

"In danes vam priznam, da nisem bil iskren. Zakaj? Ker sem bil prepričan, da bomo zadeve prej ali slej uredili znotraj kluba. Da bomo dosegli dogovor, da bo prevladal razum," je v svoje opravičilo pojasnil Dušan Petković. Toda zdaj je duh vendarle pobegnil iz steklenice, iz klubskih pisarn. Albert Riera je očitno ocenil, da dogovora ne bo, in se odločil v vse skupaj vključiti javnost. "V pogovoru za vaš časopis deluje, kot da je velika žrtev. Toda on je vse, le žrtev ne. In govoril je vse, le resnice ne," poudarja snovalec kadrovske politike v prvoligašu z Obale.

CELOTEN POGOVOR S ŠPORTNIM DIREKTORJEM KOPRA, V KATEREM ALBERTA RIERO OBTOŽI MARSIČESA, SI LAHKO PREBERETE SAMO V ČETRTKOVI TISKANI IZDAJI EKIPE SN.