Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
22.04.2016 21:52:15
Deli članek:

Kaj se dogaja v Zavrču? Vuk: S trenerjem ne govorim več!

Drago Wernig - TAKA

V haloškem prvoligašu vre. Miran Vuk je prepričan, da je v Ljudskem vrtu Zavrču napredovanje v finale pokalnega tekmovanja preprečil sodnik Nejc Kajtazović, zaradi vse večjih krivic, ki da se dogajajo njegovemu klubu, razmišlja o odstopu od prvoligaškega tekmovanja. Na udaru kritik tudi trener.

"Popolnoma normalno je, da smo razočarani," po porazu v Ljudskem vrtu pravi Miran Vuk, toda to je bil le uvod, njegovo stanje duha je resnično še precej hujše. "V sredo je nogomet v Zavrču umrl. In v meni," je z dramatičnim glasom nadaljevala alfa in omega haloškega prvoligaša. Zagotavlja, da je tako zaradi sojenja. Oziroma Nejca Kajtazovića, ki je po Vukovem mnenju z neupravičeno izključitvijo Matije Miketića odločilno vplival na razplet povratne polfinalne pokalne tekme pod Kalvarijo.
"Razočaran sem in razočarani smo nad balkanizmom, ki se ga pri nas nikakor ne moremo znebiti. Ali nočemo. Naporno delamo, trudimo se, da bi bili uspešni, in vlagamo veliko finančnih sredstev. Hočeš vse najboljše, a si potem namesto tega okraden. Kako naj se počutimo?" se sprašuje Miran Vuk.

VAS RAZMIŠLJANJA ALFE IN OMEGE ZAVRČA, TUDI O TEM, KAKŠNI NAJ BI BILI NASLEDNJI KORAKI KLUBA, TER ZAKAJ JE NA UDARU KRITIK TRENER SLAVKO MATIĆ, SI PREBERITE SAMO V SOBOTNI TISKANI IZDAJI EKIPE SN.