Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
jb
jb
13.04.2016 07:49:16
Deli članek:

Olimpija že kadruje za poletje: Iz Zavrča v Stožice?

Drago Wernig - TAKA

Pri vodilnem klubu Prve lige Telekom Slovenije naj bi se ogreli za nogometaša Zavrča.

Do poletnega prestopnega roka je še kar nekaj časa, toda ker je nastop Olimpije v evropskih pokalih v naslednji sezoni bolj ali manj potrjen, bo prepozno, če bodo zmaji o naslednjih kadrovskih potezah začeli razmišljati šele ob koncu maja.

Pravila Nogometne zveze Slovenije so jasna – klub, ki se uvrsti v Evropo, lahko nove nogometaše registrira tudi pred uradnim julijskim začetkom poletne tržnice. V registracijskem zapisniku NZS piše naslednje: "Po končanem prvenstvu in pred pričetkom poletnega prestopnega roka lahko izjemoma prestopi igralec, čigar klub nastopa v evropskem klubskem tekmovanju. Klubi lahko te igralce registrirajo od 15. 6. dalje."

Prepričani smo, da bodo Milan Mandarić in njegovi najtesnejši sodelavci poletne prestopne aktivnosti bolj ali manj dorekli že pred koncem prihodnjega meseca, čeravno bo marsikaj povezano tudi s tem, ali bo Olimpija prvak ali ne. 

Eden tistih, ki bi se po naših informacijah po koncu sezone 2015/16 lahko preselili v Stožice, je tudi Veljko Batrović ...

CELOTEN ČLANEK SI LAHKO PREBERETE SAMO V DANAŠNJI ŠTEVILKI ČASNIKA EKIPA SN!