Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
Jure Bohorič
Jure Bohorič
12.04.2016 11:42:39
Deli članek:

Miroslav Radović: Olimpija ima težavo. Resno težavo!

Nikola Miljković

Miroslav Radović, izkušeni srbski nogometaš ljubljanske Olimpije, ne skriva razočaranja.

Kot da si sploh ne bi želeli naslova prvaka. In to prvega po kar 21 letih! Tako bi najlažje opisali, kar so nogometaši Olimpije prikazali na nedeljski tekmi z Zavrčem. Njihova podoba je bila klavrna, v oči je bodla neverjetna anemičnost večine v zelenih dresih, napak pa je bilo toliko, da bi preprosto porabili preveč papirja, če bi želeli našteti prav vse.

Da so zmaji zapadli v krizo, ki ne obeta nič dobrega, se strinja tudi Miroslav Radović. Tudi za dvaintridesetletnikom iz Srbije je zagotovo najslabša predstava, odkar igra v Ljubljani, čeravno mu gre v opravičilo, da praktično od prve do zadnje minute ni dobil skorajda nobene uporabne žoge. No, vseeno je imel prste zraven pri izenačenju globoko v sodnikovem podaljšku. Bil je namreč tisti, ki je z desnega krila žogo poslal v sredino kazenskega prostora, s tem je začel akcijo, s katero je Olimpija vsaj malce omilila vseeno zelo bolečo zaušnico. Ko je Radović v klubski trenirki prišel iz garderobe, je dajal podobo človeka, nad katerega se je zgrnilo vse gorje tega sveta. Že dolgo nismo videli tako razočaranega nogometaša Olimpije, pa čeprav so za klubom iz Ljubljane sezone, ki so navijačem v glavnem prinesle predvsem ogromno gorja. Tudi ko je izkušeni krilni napadalec spregovoril, je bilo zaznati zgolj bridko razočaranje.

BREZ IGRE, BREZ ZBRANOSTI
"Slabi smo bili. Zelo slabi. In to vsi!" je Radović brez kakršnegakoli olepševanja nemudoma poudaril to, kar je bilo v nedeljo v Stožicah videno že od daleč in kar bi tudi najbolj pristranski težko zapakirali v karkoli okusnega. "Z eno besedo – nič! Nič od nič. Če kdo misli, da obstaja izgovor, zakaj je bilo tako, se še kako moti ..."

CELOTEN POGOVOR SI LAHKO PREBERETE SAMO V TORKOVI TISKANI ŠTEVILKI ČASNIKA EKIPA SN!