umag Svet24.si

Slovenci v enem tednu pokupili 45 apartmajev, v ...

Coolio Svet24.si

Zvezdnika našli mrtvega v kopalnici

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Brez države v Geoplinu ne bo alžirskega plina

nina krajnik-pl Reporter.si

Kam je izginila Sharon Stone iz Moravč, ki so jo ...

sesko Ekipa24.si

Kralj! Šeško o zadetku, ki trese Evropo, ne ...

maja Njena.si

Za Sanjskega moškega se poteguje raziskovalka ...

ilicic Ekipa24.si

Mariborski navijači so komaj čakali na nove ...

Andrej Miljković in Dejan Mitrović
Andrej Miljković in Dejan Mitrović
0 12.04.2016 08:16:14

Ibraimi gre do konca: Morate videti Zahovićeva sporočila, nato presodite sami

Arsen Perić
Agim Ibraimi se je odločil, da na povsem konkreten način opozori na nekatera dejanja Zlatka Zahovića, ki so v najmanjši meri moralno sporna, verjetno pa še precej več od tega.

Ker je makedonski reprezentant vedel, da samo razkritje razlogov, zakaj je odšel iz karantene, ne bo dovolj, da bi si lahko javnost ustvarila dovolj dobro sliko, za kako hude žaljivke je šlo, se je Agim Ibraimi v ponedeljek, po tem ko je namesto javnega opravičila dobil suspenz, odločil, da obelodani vse žaljivke, s katerimi ga je Zlatko Zahović obkladal v petkovem večeru. 

Brez olepševanja, priložil je konkretne dokaze, pokazal sms sporočila športnega direktorja in pustil ljudem, da si sami ustvarijo svoje mnenje. 

"Izbrali so suspenz in molk, ob tem pa jaz ne morem odgovoriti z molkom, ker bi moje besede hitro odšle v pozabo, razvodenele bi in sčasoma dale prav človeku, ki nikakor nima prav. Dodatno pa je mojih nadaljnjih pojasnil vredna izjava, da bomo stvari reševali v družini. V kakšni družini? V družini, v kateri se govori o spolnem občevanju z materjo? V družini, v kateri se meče ljudi iz hiše? V družini, v kateri se žali narodnost in vero? Seveda to ne pride v poštev," je Ibraimi razložil, zakaj se je odločil za takšno potezo.

CELOTNO ZGODBO, VSA IBRAIMIJEVA RAZKRITJA IN VSA ORIGINALNA SPOROČILA SI LAHKO PREBERETE TER POGLEDATE SAMO V TORKOVI TISKANI IZDAJI EKIPE SN.

Članki iz rubrike