IMG-20240429-WA0004 Svet24.si

Foto: Za 30-letnega gornika na območju Šipkovega...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

doncic dallas Ekipa24.si

Dončić je razkril, kaj se dogaja z njegovim ...

Hana Huljić in Petar Grašo 1 Njena.si

Petar Grašo bo že drugič postal očka

Celje Krznar Ekipa24.si

Kapo dol! Te besede Damirja Krznarja odmevajo! ...

nu
nu
0 17.02.2016 13:11:21

Krunoslav Jurčić: Osnovne zadeve se morajo spoštovati! Ne, naš način ni bil pravi!

Drago Wernig - TAKA
Vijoličasti nadaljujejo s pripravami v Turčiji, stanje v ekipi pa ni idilično, kar je razkril tudi Krunoslav Jurčić, ki je bil po tekmi z Astano nezadovoljen z nekaterimi svojimi varovanci.

Kazahstanski prvak več kot očitno ne leži aktualnim slovenskim prvakom. Po tem ko jih je Astana izločila v drugem krogu kvalifikacij za letošnjo ligo prvakov, so se Mariborčani s Kazahstanci pomerili še na prijateljski tekmi v Turčiji.

Izgubili so z 2:0, čeprav je res, da niso zaigrali z najboljšo enajsterico. Toda to ne spremeni dejstva, da je bil Krunoslav Jurčić po dvoboju nezadovoljen. "V drugem polčasu smo bili živahnejši, s prvim pa nisem bil zadovoljen, saj nismo imeli večine ekipe v dobrem razpoloženju. Le ob ustreznem pristopu lahko zmaguješ proti takšnim ekipam kot je Astana," je začel hrvaški strokovnjak in nadaljeval: "Tekmo odigraš na različne načine, naš tokrat ni bil pravi. Včasih morate imeti tudi srečo, da bi zabili gol ali naredili potezo, po kateri bi vas pomnili, ampak osnovne zadeve v igri se morajo spoštovati. Nekateri tega niso izpolnili, morda pa je ta poraz dobrodošel, da bi v zadnjih dneh, ko lahko pride do padca vneme, zadeve obrnili v svoj prid in ustvarili ozračje, da bi v najboljšem slogu zaključili te priprave."

Jurčić je opisal tudi zdravstveni karton v moštvu: "Sallalich je odigral pol ure in nima posledic. Šme brez maske ne more v zahtevnejši trening in v dvoboje, opravlja pa tekaške ter vse preostale aktivnosti. Rahmanović do konca priprav ne bo več mogel igrati in bo po vrnitvi domov moral na dodaten pregled. Ibraimi je prestal temperaturo in lahko nadaljuje z vadbo, pojavila pa se je težava pri Ahmediju, ki bo miroval zaradi poškodbe stegenske mišice."

Članki iz rubrike