Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
Jure Bohorič
Jure Bohorič
26.01.2016 09:47:21
Deli članek:

Olimpija je pri Novakoviću na drugem, tretjem, morda celo petem mestu

alesfevzer.com

Kakšne so možnosti za to, da si bosta Olimpija in Milivoje Novaković le segla v roke?

Čeprav je Milan Mandarić že večkrat poudaril, da vrata Olimpije ostajajo odprta za Milivoja Novakovića, pa so možnosti, da bo slednji k zmajem prišel v zimskem prestopnem roku, zelo majhne. Pretekli teden sta se Mandarić in Novaković sicer spet sestala, a kot je razkril športni direktor zeleno-belih Ranko Stojić, sklenitev sodelovanja ni bila (glavna) tema pogovorov med njima.

"Predsednik našega kluba Milan Mandarić je pravi džentelmen, zato se je tudi sestal z Novakovićem, in sicer na željo slednjega, da se mu opraviči zaradi besed, ki jih je takrat izrekel. Zato smo se tudi dobili," je pojasnil Stojić in odločno pristavil: "Težko je pričakovati, da bo Novaković prišel k nam!"

In zakaj je temu tako? Ga Olimpija noče? Ali pa Novaković noče Olimpije? "Zakaj? Zato, ker smo kupili Blessinga Elekeja. On je mlad, atraktiven in kvaliteten nogometaš, na katerega smo zdaj osredotočeni kot na našega novega glavnega napadalca. Z vsem spoštovanjem do Novakovića, ampak on v tem trenutku ni naša prednostna misel. Povsem smo osredotočeni na to, da se okrepimo z desnim krilnim napadalcem. Ponavljam, zelo spoštujem Novakovića, za njim je enkratna kariera, je vrhunski napadalec. Ampak tudi vtis, ki sem ga dobil na dveh sestankih z njim, je bil takšen, da ga v tem trenutku bolj kot prihod k Olimpiji zanima podpis še ene finančno odlične pogodbe na tujem. Vtis, ki sem ga prav tako dobil, je bil takšen, da je zanj Olimpija danes na drugem, tretjem, morda celo petem mestu. Skratka, mi smo kupili Elekeja, Nigerijec je naš udarni napadalec. In res ne vem, kako smiselno bi bilo, da bi imeli v ekipi dva tako vplivna centralna napadalca," je zaključil Ranko Stojić.

alesfevzer.com