Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
18.01.2016 20:33:39
Deli članek:

Protest proti bivši upravi Gorice: Tajnica je služila za oralno zadovoljevanje!

alesfevzer.com

Navijači Gorice so začeli z javnim linčem bivše uprave vrtnic, za katero se je izkazalo, da je delovala zelo netransparentno.

Za Goričane je bila prejšnja sezona izjemno težavna, zaradi pomanjkanja denarja je Primorcem celo grozil črn scenarij in propad kluba. Vrtnice so se nekako uspele rešiti, mi pa smo prejšnji teden razkrili, da Goričani niso bili povsem brez denarja. Medtem ko nogometaši več mesecev niso prejeli plače, so si v upravi kluba razdelili 140 tisoč evrov.

Celotno razkritje si lahko preberete s klikom na zgornjo povezavo. 

Ko so za netransparentnost bivše uprave izvedeli navijači, so bili besni in začel se je javni linč. Za zdaj še neznani storilci so kar na stadionu izobesili velik transparent z zelo pomenljivim sporočilom.

"De Brea, Uršič, Vrtovec, Dal Cin so veselo polnili tokvin, tajnica pa služila za pompin!" je pisalo na transparentu, na katerem so bile vse črke E zamenjane s simbolom za euro (€), vsi S-ji pa s simbolom za dolar ($).

Sporočilo je sicer bilo zapisano v primorskem narečju, a če vemo, da tokvin pomeni denarnica in da pompin uporabljajo za izraz oralnega zadovoljevanja, potem je jasno, kakšno sporočilo so poslali navijači Gorice svoji bivši upravi.