franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

db
db
0 22.12.2015 15:30:44

Mario Brlečić prvi "zimski" novinec Celja

NK Celje
Po štirih odhodih je v tabor grofov po jesenskem delu prvenstva prišel prvi novinec.

Celje se je okrepilo s hrvaškim vezistom Mariem Brlečićem. Slednji ni neznanec na slovenski prvoligaški sceni, v predlanski sezoni je namreč nastopal za Zavrč. Za Haložane je zbral 21 nastopov, svoj edini gol pa je dosegel prav proti grofom.

Brlečić je svojo kariero začel pri varaždinskem Varteksu, pri katerem je tudi debitiral v elitni hrvaški ligi. Nato je igral še za Segesto, Zelino Inter iz Zaprešiča in RNK Split. Po epizodi v Zavrču se je preizkusil še v romunski Concordii in pri islandskem ÍBV Vestmannaeyjarju.


SPREJELI SO GA ODLIČNO
"Gre za dokaj izkušenega nogometaša, ki se je v preteklosti že srečal s slovenskim nogometom, sicer pa je v zadnjih sezonah igral tudi v najmočnejših ligah Hrvaške, Romunije in Islandije. Prepričal nas je tako po športni kot tudi po osebnostni plati. Verjamem, da nam lahko v prihodnje še močno pomaga in da se bo izkazal kot dobra okrepitev," je ob podpisu pogodbe dejal športni direktor Sebastjan Gobec.

Prihoda v knežje mesto se je razveselil tudi Brlečić: "Vsi v klubu so me odlično sprejeli, že takoj sem uvidel, da sem prišel v zelo dobro organizirno sredino. Močno se veselim začetka priprav, predvsem pa nadaljevanja sezone. Moštvo sem v zadnjih tednih precej spremljal, videl sem, da se nahaja v lepi seriji rezultatov. Zagotavljam, da bom dal svoj maksimum, da bom klubu pomagal do čim boljših rezultatov."

Članki iz rubrike