stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

nu
nu
0 18.12.2015 11:51:03

Serija podaljšanj se nadaljuje, v Ljubljani ostaja tudi kapetan

Nikola Miljković
Darijan Matić ostaja pri Olimpiji, z ljubljanskim klubom je podpisal novo pogodbo.

Po Niku Kapunu, Nemanji Mitroviću in Aleksandru Šeligi je novo pogodbo z Olimpijo podpisal tudi Darijan Matić. Izkušeni vezist je bil v prvem delu sezone eden ključnih mož svojega kluba, zato so navijači že nekaj časa "pritiskali" na upravo: "Novo pogodbo si zasluži tudi Matić!" Novi kapetan, ki je to vlogo prevzel po slovesu Andraža Šporarja, je danes dejansko podaljšal sodelovanje z zmaji, za katere bo igral vsaj do konca sezone 2017/18.


"Vesel sem, da je prišlo do podpisa nove pogodbe. Moja velika želja je, da z Olimpijo osvojim naslov državnega prvaka in zaigram v skupinskem delu enega od evropskih tekmovanj. Nikoli nisem skrival želje, da bi sklenil svojo športno pot v klubu, ki je v mojem srcu. Kljub nekaterim ponudbam iz tujine, sem si želel ostati v Ljubljani – tudi zaradi naših zvestih navijačev, ki mi izkazujejo svojo naklonjenost in sem jim to želel vrniti," je zadovoljen dejal nekdanji reprezentant Slovenije, ki ga je sicer želel tudi sarajevski Željezničar, a se je Matić odločil ostati doma.

Športni direktor Olimpije Ranko Stojić je dodal: "Darijan Matić je igralec, ki ga ob prihodu v Olimpijo nisem dobro poznal, zato sem bil do njega nekajkrat neupravičeno kritičen. V zadnjih šestih mesecih pa sem ga uspel dobro spoznati, s trudom in predanim delom si je pridobil moje zaupanje in spoštovanje. V zaključku jesenskega dela sezone je s kapetanskim trakom na roki dokazal, da je profil za pravega kapetana. Skupaj s predsednikom zagotavljamo, da bodo fantje nagrajeni za svoj trud in vloženo delo. Od Darijana pa pričakujem, da bo s svojim odnosom do kluba pravi vzor mlajšim igralcem, ki bodo ob takem kapetanu hitreje napredovali. Naš cilj je zaščititi identiteto kluba skozi izkazovanje spoštovanja do nogometašev, ki prispevajo velik delež k uspehom Olimpije."

Članki iz rubrike