IMG-20240429-WA0004 Svet24.si

Foto: Za 30-letnega gornika na območju Šipkovega...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

Celje Krznar Ekipa24.si

Kapo dol! Te besede Damirja Krznarja odmevajo! ...

Alya 2 Njena.si

Alya: 'Vsi pravijo Alya kdaj bo otroček'

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

Jure Bohorič
Jure Bohorič
0 18.12.2015 08:34:40

Kdaj bo Olimpija dobila novega trenerja? V tem tednu očitno še ne

alesfevzer.com
V tem tednu navijači Olimpije novega trenerja očitno še ne bodo dočakali.

Mirni decembrski dnevi? Pa kaj še! Vsaj v Ljubljani ne. Potem ko so pri Olimpiji šokirali s tem, ko so odpustili Marijana Pušnika, sta se Milan Mandarić in Ranko Stojić znašla v nehvaležnem položaju. Najti bosta morala strokovnjaka, s katerim bosta zadovoljila okus sila skeptičnih pristašev njunega kluba.


V javnosti kroži kar nekaj imen, številni so prepričani, da je prvi favorit Marko Nikolić, nekdanji trener Partizana, Stojić je v pogovoru s srbskimi mediji omenil celo Cira Ferraro, danes v Ekipi SN pišemo tudi o tem, kakšne so možnosti, da bi Mandarić k sodelovanju povabil starega prijatelja Harryja Redknappa, o katerem ima visoko mnenje. Nekateri bi svoj denar vseeno raje stavili na Slavišo Stojanovića, prost je Darko Milanič (tudi njegov odziv je na voljo v današnji številki Ekipe SN) in še kdo bi se našel. A trener bo lahko zgolj en, nas pa je kakopak zanimalo, kdaj bo dileme konec.

"Prezgodaj je za karkoli. V tem trenutku lahko povem, da že imamo izdelan profil trenerja, ki ga želimo pripeljati," nam je sporočil Ranko Stojić, na vprašanje, kdaj bodo v Stožicah javnosti predstavili Pušnikovega naslednika, pa je odvrnil: "Do začetka naslednjega tedna novega trenerja zagotovo še ne bomo imenovali. Ne mudi se nam tako zelo, prav tako moramo najprej v miru opraviti analizo. Dejstvo je, da ne smemo hiteti, saj si ne smemo privoščiti napake. Kdorkoli bo novi trener Olimpije, mora to biti strokovnjak, ki bo še boljši od tega, ki je do zdaj sedel na naši klopi."

Značke: nk-olimpija, plts

Članki iz rubrike