Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
db
db
04.12.2015 15:03:09
Deli članek:

Šporar spet na treningu: "Tudi brez mene dovolj kakovosti"

Drago Wernig - TAKA

Kapetan Olimpije se je vrnil v reden trenažni proces, zmaji optimistično pričakujejo sosedski dvoboj z Domžalami.

Nogometaše Olimpije do konca jesenskega dela čakata še dve tekmi, v Stožicah se bodo zadnjič v letu 2015 predstavili na tekmi proti sosednjim Domžalam.

Po sredini zmagi v Zavrču sta se na treninge vrnila Martin Mimoun in Andraž Šporar, ki sta gostovanje v Halozah izpustila zaradi lažjih poškodb. Francoz je čutil bolečine v gležnju, kapetan pa v stopalu.

"Ne glede na mojo odsotnost je moštvo pokazalo, da premore dovolj kakovosti za zmago na zahtevnem gostovanju. V nedeljo pa nas čaka še težje delo, saj so se Domžale v zadnjem obdobju dvignile v formi. A naš cilj do konca jesenskega dela je povsem jasen: osvojiti vseh šest točk," je za klubsko spletno stran povedal prvi strelec Prve lige Šporar.

"MOŠTVO PRINAŠA ZMAGE"
V dobri formi je tudi Lucas Elias Ontivero, ki je v sredo zabil prvi gol Olimpije v Zavrču in izid izenačil na 1:1, preden je obračun odločil Ezekiel Henty. Tudi Argentinec je v Halozah pogrešal udarnega napadalca.

"Andraž je brez kakršnega koli dvoma zelo pomemben igralec za naše moštvo. A tudi ob njegovi odsotnosti smo dokazali, da imamo dovolj igralcev, ki so sposobni nadomestiti določen primanjkljaj. V vsakem primeru je moštvo tisto, ki prinaša zmage. Na vso srečo je Zavrč za nami, sedaj pa smo z mislimi popolnoma osredotočeni na nedeljski obračun z Domžalami, ki bo pravšnji izziv za nas," je povedal Ontivero.