Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
Jure Bohorič
Jure Bohorič
03.12.2015 21:10:35
Deli članek:

Mandarić: Moja velika želja je, da bi Andraž ostal

Ljubitelje domačega klubskega nogometa v tej sezoni s svojimi predstavami navdušuje Andraž Šporar, ki pa je zadnjo tekmo z Zavrčem izpustil zaradi poškodbe stopala..

Kapetan Olimpije je na osemnajstih tekmah zabil 17 golov in prispeval še štiri podaje. Mnogi so mnenja, da je prišel čas, da Šiškar zapusti domovino in se preizkusi v močnejšem tekmovanju, navijači Olimpije pa bi bili seveda najbolj veseli, da bi ga v Stožicah lahko gledali vse do konca sezone. Sezone, v kateri njihov klub po dolgih letih spet naskakuje naslov prvaka.

Na Šporarjeve igre so pozorni številni klubi, za 21-letnega fanta vlada veliko zanimanje, kar je potrdil tudi njegov zastopnik Amir Ružnić. Mi pa smo vse skupaj preverili še pri predsedniku zeleno-belih Milanu Mandariću, ki smo ga zmotili sredi sestanka. "Me lahko pokličete čez deset, petnajst minut?" nas je prosil.

m24.si

A pet minut kasneje nas je kar sam poklical nazaj. In vprašanje? Kakopak – je Šporar že prodan? "Kar zadeva Andraža Šporarja, zanj nismo dobili uradne ponudbe. Od nikogar," je poudaril bogati poslovnež, nato pa nadaljeval v umirjenem tonu: "Res pa je, da zanj vlada veliko zanimanje, ampak to je povsem razumljivo. Kakor je razumljivo, da prihaja do številnih takšnih in drugačnih zgodb. Saj veste, kako je v nogometu – veliko se govori. A šele ko bo prišla uradna ponudba, bomo videli, kako in kaj. Moja velika želja je, da bi Andraž ostal. Z Rankom Stojićem sva garala, da sva ga poleti zadržala, toda tedaj sva mu hkrati obljubila, da bomo rešili njegov status, ko bo prišel čas za to. Ampak res mi lahko verjamete, da nismo prejeli nobene uradne ponudbe zanj. Če bo prišla, pa ne bom presenečen. Andraž je v preteklih šestih mesecih pokazal, kako kvaliteten je," je zaključil Mandarić.